VIDEO PROFIT LIVE Fondatoare Casa de sub munte: Avem o rată foarte mare de revenire. Putem crește foarte mult și pe segmentul corporate

VIDEO PROFIT LIVE Fondatoare Casa de sub munte: Avem o rată foarte mare de revenire. Putem crește foarte mult și pe segmentul corporate
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 aug 2024

Amplasată la poalele munților Făgăraș, Casa de sub munte a fost deschisă pentru turiști în toamna anului 2020, iar de atunci mii de oameni i-au trecut pragul. 

„Am dezvoltat un business de familie în locurile natale. Acum 4 ani am decis să transformăm casa noastră de vacanță într-o pensiune. Am simțit cumva că locul nostru are o energie aparte și ar putea să se bucure și alți oaspeți de această energie și credem noi că am ales foarte bine pentru că feedback-ul e foarte bun.

A fost și un avantaj că am deschis în pandemie când oamenii căutau locuri retrase și izolate pentru a se deconecta și totuși a se mai întâlnii unii cu alții. Și atunci, cumva a fost și ușor să ne descopere.

Urmărește-ne și pe Google News

Noi eram noi în domeniu și nu aveam așteptări. Aveam foarte mulți prieteni care aveau acest tip de business în Sibiu, dar totuși nu se compară turismul urban cu cel rural. Cert e că în timp ne-am dat seama că locația noastră se potrivește foarte mult turismului de grup”, spune, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Ioana Marian Cristian, fondatoare Casa de sub munte.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
VIDEO PROFIT LIVE Directorul diviziei Tomorrow - Life is Hard: Într-o piață în care totuși ai nevoie de asigurări, să rămâi fără consultanți îl văd ca pe un risc. Ne îndreptăm către ceea ce se întâmplă în centrul și vestul Europei CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Directorul diviziei Tomorrow - Life is Hard: Într-o piață în care totuși ai nevoie de asigurări, să rămâi fără consultanți îl văd ca pe un risc. Ne îndreptăm către ceea ce se întâmplă în centrul și vestul Europei

Pensiunea are 10 camere și este închiriată în general integral, fiind ideală pentru diverse grupuri.

„Suntem căutați de foarte mulți terapeuți care vin să facă tot felul de retreat-uri, e o locație ideala pentru teambuilding-uri, întâlniri de familie, evenimente, organizăm mici botezuri, nunți. Ne axăm foarte mult pe închiriere integrală, dar când este goală mai închiriem și la cameră. Asta se întâmplă destul de rar”, mai spune aceasta.

„Noi putem crește foarte mult și pe segmentul corporate. Observ că vin tot mai multe solicitări din direcția aceasta. În schimb, nu mai sunt atât de multe cereri pentru grupurile cu familii. Să găsești 8 familii disponibile în aceeași perioadă e destul de greu”, completează Ioana Marian Cristian.

Ea adaugă că evoluția pozitivă a businessului a fost influențată și de pandemie, dar și de mediatizarea poveștii pensiunii în spațiul public. 

„Eram niște tineri mutați din București în locurile natale și toată lumea era interesată de cei care lasă orașul pentru rural. Asta ne-a ajutat cumva ca oamenii să descopere locul și după aia a fost cumva foarte simplu pentru că ne-au oferit recomandări sau oamenii au tot revenit. Noi avem o rată foarte mare de revenire. Suntem prezenți însă și pe platformele de turism și de social media”, afirmă aceasta.

viewscnt
Afla mai multe despre
ioana marian cristian
casa de sub munte