VIDEO PROFIT LIVE - CEO Next Hospitality: Pentru business-ul de incoming, afilierea poate reprezenta un plus. Vechi conac transformat în hotel Mercure

VIDEO PROFIT LIVE - CEO Next Hospitality: Pentru business-ul de incoming, afilierea poate reprezenta un plus. Vechi conac transformat în hotel Mercure
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iul 2024

Segmentul de evenimente corporate a crescut semnificativ în ultimii doi ani și își va continua trendul ascendent și în următoarea perioadă, spune, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Claudia Badiu, CEO Next Hospitality.

„Domeniile din care vin clienții sunt extrem de diverse, precum domeniul auto, lansări de mașini, farma, financiar-bancar, e un mix de clienți corporate care au găsit locația noastră extrem de potrivită pentru meeting-urile pe care le organizează, pentru teambuilding-urile pe care fac atât pentru clienți, cât și pentru echipă. Este, cu siguranță, o creștere a acestui segment pe care îl vedem în continuare pe acest trend de creștere și sperăm să se mențină trendul și în continuare”, precizează Claudia Badiu.

Compania Next Hospitality a transformat vechiul conac Podgoreanu de lângă București în hotel Mercure anul trecut, în urma unor investiții de 8 milioane de euro. Conacul a fost achiziționat în 2017 și a trecut printr-un amplu proces de remodernizare.

Urmărește-ne și pe Google News

„Am transformat conacul într-o locație adecvată evenimentelor, conferințelor, teambuilding-urilor, training-urilor. Ne adresăm în primul rând businessului corporate și conferințelor, dar nu neglijăm nici partea de leisure.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Vorbim aici de evenimente sociale, precum nunți, botezuri, aniversări. Este o locație foarte potrivită și de weekend, o escapadă la o distanță scurtă de București. Cred că va fi o zonă în dezvoltare. Sperăm că noi am pus pin-ul pe hartă și să mai apară și alte locații care să dezvolte și mai mult zona respectivă”, mai spune aceasta.

VIDEO PROFIT LIVE Ioana Regenbogen, vicepreședinte Comisia Juridică ARB: Băncilor ar trebui să le poată fi creată oportunitatea de a se înregistra ca emitenți de semnătură electronică avansată în cadrul platformelor de online banking CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Ioana Regenbogen, vicepreședinte Comisia Juridică ARB: Băncilor ar trebui să le poată fi creată oportunitatea de a se înregistra ca emitenți de semnătură electronică avansată în cadrul platformelor de online banking

Hotelul de 4 stele are 75 de camere și apartamente moderne și decorate artistic și este amplasat la 19 km de București în apropiere de Mănăstirea Pasărea, Lacul Pasărea și Pădurea Pustnicu.

„Afilierea la lanțul Accor a venit ca o decizie în a avea un lanț important care să deschidă și perspectiva și de a veni și cu niște standarde pe care doar lanțurile internaționale consider că pot să le implementeze.

În plus, afilierea la un lanț internațional reprezintă un atu și pentru turiștii străini care, în general, caută un anumit standard.

Afilierea e extrem de importantă și pentru că un turist, atunci când alege o destinație, caută locații care și prin programele de fidelitate pe care lanțurile hoteliere le oferă înseamnă niște beneficii. Cred că pentru businessul de incoming această afiliere poate reprezenta un plus”, precizează Claudia Badiu.

Claudia Badiu mai deține și agenția de turism Paloma Tours.

viewscnt
Afla mai multe despre
claudia badiu
next hospitality
paloma tours
turism corporate