VIDEO PROFIT LIVE - Paul Corpadean, co-fondator MedicalCOR: Avem cereri foarte multe în București și Constanța, unde ne gândim să deschidem un centru nou în viitorul apropiat. Avem target să reușim să înlocuim dantura în 24 ore

VIDEO PROFIT LIVE -  Paul Corpadean, co-fondator MedicalCOR: Avem cereri foarte multe în București și Constanța, unde ne gândim să deschidem un centru nou în viitorul apropiat. Avem target să reușim să înlocuim dantura în 24 ore
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 07:15

Clinica MedicalCOR din Cluj-Napoca, specializată în reabilitare oro-facială și implantologie dentară, vizează extinderea la nivel național. Compania are în plan și noi investiții în aparatură și tehnologie, aflându-se acum în plin proces de a breveta o tehnologie de înlocuire totală a danturii, printr-un procedeu medical nou, ce reduce drastic timpul total de așteptare al rezultatului final.

„Noi suntem un centru integrat, preluăm cazuri foarte complexe, refuzate de alte clinici. Activitatea noastră a început în 2010, cu singur medic și o asistentă, iar în 2024 am ajuns la 35 de angajați și o multitudine de pacienți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Ne-am specializat pe reabilitare, implanturi dentare. Sistemul se numește One Step ALL-ON-X (OSAOX). Pacienții așteptau undeva la 12 luni pentru o reabilitarea totală de tipul ALL-ON-X, iar prin sistemul acesta putem finaliza toată lucrarea în 5 zile lucrătoare”, spune, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Paul Corpadean, co-fondator MedicalCOR.

VIDEO PROFIT LIVE Raluca Andreica, European Microfinance Network: România este o piață pentru microfinanțare destul de mare. Nu este recunoscut însă ca un sector separat, iar tot ce înseamnă birocrație trebuie redus CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Raluca Andreica, European Microfinance Network: România este o piață pentru microfinanțare destul de mare. Nu este recunoscut însă ca un sector separat, iar tot ce înseamnă birocrație trebuie redus

Investiția în această nouă tehnologie se ridică la câteva sute de mii de euro, bani proveniți din sursele proprii ale clinicii, dar și din finanțări.

„Am încercat să găsim soluții tehnice pentru reducerea costurilor ca să putem menține costurile la un nivel acceptabil de pacienți. De aceea am investit foarte mult nu doar în tehnologie, ci și în creșterea unei echipe de specialiști de top. Urmează să venim cu investiții pentru a putea asigura un flux și mai rapid. Noi avem ca target să reușim să efectuăm lucrările astea într-un termen și mai scurt, în 24 de ore”, mai spune Paul Corpadean.

Clinica MedicalCOR se va extinde și în alte regiuni ale țării, fiind vizate în special orașele din sudul țării, dar și Capitala.

VIDEO PROFIT LIVE Andrei Bogdan Ceauru, fondator Filtro.ro: Avem în plan extinderea. Am fost întotdeauna pe profit. Dar lumea încă este sceptică în a consuma apă de la rețea CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Andrei Bogdan Ceauru, fondator Filtro.ro: Avem în plan extinderea. Am fost întotdeauna pe profit. Dar lumea încă este sceptică în a consuma apă de la rețea

„La nivel de creștere avem anumite cereri, pacienții ne caută în anumite locații, mai ales în sudul țării. Avem cereri foarte multe în București și Constanța, unde ne gândim să deschidem un centru nou în viitorul apropiat.

Totodată, ne dorim să încercăm să deschidem și în alte zone ale țării pentru a fi mai aproape de pacienții noștri. Ne gândim inclusiv pe partea de străinătate să construim o rețea de parteneri să ne ajute pe partea de awareness, să devenim mai cunoscuți și lumea să aibă încredere în serviciile noastre”, precizează acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
paul corpadean
medicalcor