E-mailuri false, transmise în numele ANAF, referitoare la o presupusă datorie pentru care este necesară plata

E-mailuri false, transmise în numele ANAF, referitoare la o presupusă datorie pentru care este necesară plata
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:05

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) atenționează cu privire la o nouă campanie de e-mailuri false, transmise în numele instituției, prin care contribuabililor, persoane fizice, le este transmisă o "Nota informativă", fiind înștiințați cu privire la o presupusă datorie, pentru care este necesară plata pentru evitarea executării silite și a valorificării bunurilor.

"Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail valorificare@anaf.pro. Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați curs solicitărilor!", a transmis ANAF.

Urmărește-ne și pe Google News
India va restricționa importurile de laptopuri pentru a stimula producția locală CITEȘTE ȘI India va restricționa importurile de laptopuri pentru a stimula producția locală

Reprezentanții instituției precizează că ANAF nu informează contribuabilii despre creanțe prin email, informațiile privind situația fiscală proprie, somațiile, alte înștiințări fiind comunicate securizat fie prin SPV, fie prin Poșta Română cu confirmare de primire, scrie Agerpres.

"Pentru informații fiscale cu caracter general contribuabilii pot apela Call Center ANAF la numărul 0314039160", se menționează în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
email
anaf