VIDEO PROFIT LIVE Alin Roșca, CEO RepsMate: Suntem în proces de a ridica o rundă de 2 milioane euro, avem deja promisiuni pentru 1,5 milioane euro. Încercăm să scalăm în mai multe țări

VIDEO PROFIT LIVE Alin Roșca, CEO RepsMate: Suntem în proces de a ridica o rundă de 2 milioane euro, avem deja promisiuni pentru 1,5 milioane euro. Încercăm să scalăm în mai multe țări
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2024

RepsMate, startup fondat în 2020 de Alin Roșca, George Tarida și Mihai Guran pentru a acoperi nevoia de automatizare a procesului de calitate și conformitate a discuțiilor din call-centre, vizează extinderea pe noi piețe, dar și atragerea unei runde de finanțare.

„Ne adresăm oricărui departament din contact centere, nu doar call-centre-lor, dar și departamentulor de telesales, colection, retention. Cumva avem o imagine completă a tuturor departamentelor care interacționează cu clienții.

Și nu doar la telefon, avem o zonă de omnichannel în care luăm atât apelurile telefonice, cât și chat-urile, mail-urile, sondajele, review-urile și alte metode prin care un client poate interacționa cu organizația.

Urmărește-ne și pe Google News

Colectând aceste date, ce face RepsMate este să le structureze. E un volum imens de date la care organizațiile, chiar dacă au sau nu au neapărat acces la ele, ei le dețin și cumva, nevoia lor e de a le structura astfel încât să le poate înțelege”, spune, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Alin Roșca, CEO RepsMate.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
VIDEO PROFIT LIVE Fondator GilesAI: Ne extindem în SUA. România nu e o piață suficient de matură pentru a susține costurile pe care le avem cu dezvoltarea produsului. Discuții de finanțare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Fondator GilesAI: Ne extindem în SUA. România nu e o piață suficient de matură pentru a susține costurile pe care le avem cu dezvoltarea produsului. Discuții de finanțare

Startup-ul targetează companii din industrii, precum telecomunicații, financiar-bancar, energie, retail, dar și sănătate.

„Anul acesta aș spune că e anul băncilor. Este o industrie puțin mai dificilă decât restul”, spune acesta.

Planurile companiei vizează și extindere pe noi piețe atât din Europa, cât și de pe alte continente. 

„Nevoia de investiții am văzut-o din prisma faptului că încercăm să scalăm în mai multe țări. Și atunci, modulele de AI trebuie antrenate și pe alte limbi. Asta e unul dintre lucrurile care necesită cele mai multe resurse în momentul de față.

Momentan, avem clienți din România, Bulgria, Ungaria și Grecia. Avem în imediata apropiere ca țintă Serbia, Polonia, dar suntem în discuții și cu alți clienți din alte țări unde încercăm să testăm nevoia unui astfel de produs și să ne facem o strategie prin care să putem penetra țările respective. Ne uităm la Mexic, Portugalia, UK, Spania, Finlanda, Germania, Italia, dar și Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită”, precizează antreprenorul.

Pentru scalare și dezvoltarea produsului, startup-ul vrea să atragă o nouă rundă de finanțare.

„Suntem în proces de a ridica o rundă de 2 milioane de euro. Din acești 2 milioane de euro promisiuni pentru 1,5 milioane euro, planul fiind să găsim un lead investor pentru a finaliza runda. Și ne propunem să facem lucrul ăsta în următoarele 2 luni de zile. Cred că faptul că avem deja o mare parte din rundă strânsă și tracțiunea pe care avem prin cadrul partenerilor și a veniturilor înregistrate anul trecut și proiecția financiară pentru anul acesta și următor ne va ajuta să o închidem în următoarele 2 luni”, mai spune Alin Roșca.

viewscnt
Afla mai multe despre
alin roșca
repsmate