Un sondaj comandat de PSD o dă pe Gabriela Firea foarte aproape de Nicușor Dan în intențiile de vot la primărie

Un sondaj comandat de PSD o dă pe Gabriela Firea foarte aproape de Nicușor Dan în intențiile de vot la primărie
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iun 2024

Actualul primar al Capitalei Nicușor Dan, independent susținut de Alianța Dreapta Unită, se situează pe primul loc în topul opțiunilor pentru Primăria Generală, cu 28,6%, urmat de Gabriela Firea (PSD), cu 26,5% din intențiile de vot, relevă un sondaj Avangarde realizat la comanda PSD.

Conform sondajului, actualul primar Nicușor Dan este creditat cu 28,6% din intențiile de vot pentru Primăria Capitalei, scrie Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Pe locul al doilea, la mică distanță, se situează candidatul PSD Gabriela Firea - 26,5%, urmată de Cristian Popescu - Piedone (PPUSL) - 15,2% și de Sebastian Burduja (PNL) - 13,8%.

Perspectiva unei \ CITEȘTE ȘI Perspectiva unei "reunificări" pașnice cu Taiwanul este "tot mai slabă", spune ministrul chinez al Apărării

Candidatul AUR Mihai Enache are o cotă de 7,4%, în timp ce candidatul SOS România, Diana Șoșoacă, are 5,3%.

Sondajul a fost realizat la comanda PSD, în perioada 29 mai - 2 iunie pe un eșantion de 1150 de subiecți, reprezentativ pentru populația adultă (18+) a Municipiului București. Sondajul a fost realizat prin interviuri față în față, la domiciliul subiecților. Eroarea maximă de eșantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 2,8%

viewscnt
Afla mai multe despre
primaria bucuresti
nicusor dan
gabriela firea
alegeri