ULTIMA ORĂ Ciucă afirmă că va discuta cu ministrul Finanțelor despre o eventuală schimbare

ULTIMA ORĂ Ciucă afirmă că va discuta cu ministrul Finanțelor despre o eventuală schimbare
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2024

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că va avea o discuție cu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, pe tema unei schimbări a acestuia din funcție. Afirmația lui Ciucă a fost făcută în contextul în care a fost întrebat, într-o conferință de presă, dacă ia în considerare acest aspect.

”Probabil că are și motive personale pe care le ia în considerare, ținând cont că toată presiunea este îndreptată asupra propriei persoane și voi avea o discuție cu domnia sa legată de acest subiect”, susține Ciucă, citat de news.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
De ce începe China un nou război comercial CITEȘTE ȘI De ce începe China un nou război comercial
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

”Există o discuție pe care am avut-o cu domnul ministru. Dincolo de aprecierea personală pe care o am legată de activitatea domnului ministru din perioada în care am exercitat funcția de premier, iar domnia sa a fost ministrul Fondurilor Europene (...) în momentul de față, la Ministerul Finanțelor, Marcel Boloș a căutat să-și pună și să-și valorifice cât de mult a putut cunoștințele și să facă în așa fel încât să gestioneze partea aceasta de deficit bugetar.

Probabil că are și motive personale pe care le ia în considerare, ținând cont că toată presiunea este îndreptată asupra propriei persoane și voi avea o discuție cu domnia sa legată de acest subiect”, a afirmat Nicolae Ciucă, într-o conferință de presă, întrebat dacă se gândește să îl schimbe din funcție pe ministrul Finanțelor Publice.

Guvernul britanic ar putea trata misoginismul ca formă de extremism CITEȘTE ȘI Guvernul britanic ar putea trata misoginismul ca formă de extremism

El l-a elogiat pe Marcel Boloș pentru modul în care și-a exercitat funcția de ministrul al Investițiilor și Proiectelor Europene: ”Vreau să-i mulțumesc încă o dată și să reamintesc faptul că România, cu ministrul Boloș la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a reușit să obțină și să realizeze cea mai mare absorbție în vreun an, vreodată, de când am devenit membri ai Uniunii Europene și asta i se datorează, din perspectiva mea, dumnealui și echipei de la MIPE pentru acest efort”.

viewscnt
Afla mai multe despre
bolos
ciuca