ONU condamnă atacurile aeriene israeliene în Beit Lahiya din Gaza, în care au murit zeci de persoane

ONU condamnă atacurile aeriene israeliene în Beit Lahiya din Gaza, în care au murit zeci de persoane
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 19:25

Trimisul pentru pace al ONU pentru Orientul Mijlociu a condamnat duminică atacurile continue asupra civililor, după ce raidurile aeriene israeliene în Beit Lahiya, Gaza, au ucis zeci de persoane, sâmbătă seară, transmite Reuters.

”Acestea urmează săptămânilor de operațiuni intensificate care au dus la zeci de victime civile și la o lipsă aproape totală de ajutor umanitar care să ajungă la populațiile din nord”, a declarat Tor Wennesland, coordonatorul ONU pentru procesul de pace în Orientul Mijlociu, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Armata israeliană a declarat că și-a intensificat atacurile în nordul Gazei la începutul lunii octombrie, pentru a împiedica regruparea militanților Hamas.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Un total de 87 de persoane au fost declarate moarte sau dispărute sub dărâmături după un atac israelian de sâmbătă asupra Beit Lahiya, în nordul Gazei, a declarat duminică Ministerul Sănătății din enclavă.

Armata israeliană a spus că investighează informațiile privind incidentul, care a înregistrat unul dintre cele mai mari bilanțuri de victime din ultimele luni.

Ministerul Sănătății din Gaza a declarat că atacurile au ucis sute de persoane de când campania israeliană s-a intensificat.

viewscnt
Afla mai multe despre
razboi israel
hamas
fasia gaza