Maia Sandu: Am votat pentru că moldovenii trebuie să își determine soarta, nu alții, nu banii murdari, nu minciunile, ci voința poporului

Maia Sandu: Am votat pentru că moldovenii trebuie să își determine soarta, nu alții, nu banii murdari, nu minciunile, ci voința poporului
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 15:25

Candidata din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, și-a exercitat dreptul la vot. Actuala președintă a țării a mers să voteze singură, la o secție de vot din Chișinău.

Maia Sandu a menționat că „are încredere în înțelepciunea moldovenilor” și că votul oamenilor pot să păstreze pacea și stabilitatea în R. Moldova. Mai mult, aceasta a îndemnat oamenii nu doar să meargă la vot, ci să ia două buletine, deoarece „votul nostru de la referendum ne va dicta soarta pentru multe decenii înainte”, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

„Eu am votat anume pentru că moldovenii trebuie să își determine soarta, nu alții, nu banii murdari, nu minciunile, ci voința poporului. Eu am votat pentru ca Moldova să se dezvolte în pace și libertate, să își construiască viitorul pe care îl merită. Eu am încredere în înțelepciunea moldovenilor”, a spus Maia Sandu.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Afla mai multe despre
alegeri moldova
referendum moldova
maia sandu