OFICIAL Ciucă anunță că va candida la alegerile prezidențiale

OFICIAL Ciucă anunță că va candida la alegerile prezidențiale

Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2024

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, anunță că va candida la alegerile prezidențiale, dar trebuie să obțină aprobarea partidului, precizând că va merge în filialele partidului pentru a discuta despre candidatura sa.

El este de părere că ”în acest moment” un proiect privind un candidat comun al PNL și PSD ”nu mai poate să se deruleze”.

Urmărește-ne și pe Google News
Poveștile lui Mugur Isărescu: De la amenințarea lui Vadim Tudor, la discuțiile din BNR. „Am fost și eu taliban, dar când am ajuns pe scaunul ăsta am dat cu capul de realități” CITEȘTE ȘI Poveștile lui Mugur Isărescu: De la amenințarea lui Vadim Tudor, la discuțiile din BNR. „Am fost și eu taliban, dar când am ajuns pe scaunul ăsta am dat cu capul de realități”
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

”Vreți să vă dau o știre? (...) În momentul de față - sigur, ar trebui să am o decizie a partidului, să am o decizie în Consiliul Național - dar în momentul de față voi candida, pentru că sunt președintele Partidului Național Liberal.

Dar, înainte de toate, trebuie să obțin aprobarea partidului și de aceea, în perioada imediat următoare, ca să nu mai lăsăm loc la discuții, voi merge în toate filialele PNL să îmi câștig încrederea și votul de la Partidul Național Liberal”, a declarat Nicole Ciucă, într-un interviu acordat postului Antena 3.

viewscnt
Afla mai multe despre
ciuca
alegeri