Concedieri la EY. Zeci de angajați au fost dați afară

Concedieri la EY. Zeci de angajați au fost dați afară
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 14:57

EY, una dintre cele mai mari companii de consultanță financiară și audit la nivel global, a concediat zeci de angajați din Statele Unite considerând drept înșelăciune modul în care aceștia au parcurs unele cursuri de formare profesională și declanșând o dezbatere internă despre etica în afaceri și limitele multitasking-ului.

Concedierile au avut loc după ce o investigație a constatat că unii angajați au participat la mai multe cursuri online simultan, în timpul „Săptămânii de Învățare EY Ignite” din mai, arată Digi 24.

Urmărește-ne și pe Google News
ANUNȚ Când vor termina grecii lucrările la un lot al Autostrăzii A0 București Sud CITEȘTE ȘI ANUNȚ Când vor termina grecii lucrările la un lot al Autostrăzii A0 București Sud
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Câțiva dintre angajații concediați au declarat pentru Financial Times că nu credeau că încalcă politica EY și că doar încercau să profite de sesiunile interesante, care variau de la „Cât de puternic este brandul tău digital pe piață?” la „Conversând cu inteligența artificială, câte un prompt pe rând”.

Sesiunile erau importante pentru cele 40 de credite de educație profesională pe care EY le cerea angajaților să le obțină anual. Firma a considerat însă că participarea la două sesiuni simultan reprezenta o încălcare a principiilor de etică.

Fabrica din Botoșani ce produce pentru Chicco a semnat actele de închidere și concediere de angajați, operațiuni anunțate în primăvară CITEȘTE ȘI Fabrica din Botoșani ce produce pentru Chicco a semnat actele de închidere și concediere de angajați, operațiuni anunțate în primăvară

„Valorile noastre fundamentale de integritate și etică sunt în centrul a tot ceea ce facem”, a spus EY. „Au fost luate măsuri disciplinare adecvate într-un număr mic de cazuri în care s-a constatat că persoanele au încălcat codul nostru global de conduită și politica de învățare din SUA”..

viewscnt
Afla mai multe despre
ey
concedieri