Poliția Română a atribuit un contract IT de aproape 16 milioane de lei pentru o soluție informatică integrată. Proiectul este catalogat "secret de serviciu"

Poliția Română a atribuit un contract IT de aproape 16 milioane de lei pentru o soluție informatică integrată. Proiectul este catalogat "secret de serviciu"
scris 28 nov 2024

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a atribuit, în urma unei licitații, un contract de 15,92 milioane de lei, fără TVA, pentru livrarea unei soluții informatice integrate. Proiectul este catalogat secret de serviciu. 

"În urma consultării structurii de specialitate din cadrul poliției Române a rezultat faptul că, procedura de atribuire aplicată a fost cea de licitație restrânsă, conform prevederilor OUG nr. 114/2011 privind atribuirea anumitor contracte de achiziții publice în domeniile apărării și securității, cu modificările și completările ulterioare. De asemenea, specificația tehnică aferentă produselor achiziționate, care a stat la baza documentației de atribuire, conține informații clasificate din clasa „secret de serviciu”.

Urmărește-ne și pe Google News

Menționăm că, la întreaga documentație de atribuire aferentă anunțului de participare nr. CN1068579 din 08.05.2024, au avut acces doar operatorii economici calificați și selectați de către autoritatea contractantă, prin verificarea îndeplinirii criteriilor de calificare și selecție prevăzute în anunțul de participare și Fișa de date", a transmis IGPR pentru Profit.ro.

Procedura a fost etimată la 15,95 milioane de lei, fără TVA.

Modernizarea noului sistem al cauzelor din justiție ECRIS mai așteaptă. Licitația a fost anulată, Vodafone a contestat CITEȘTE ȘI Modernizarea noului sistem al cauzelor din justiție ECRIS mai așteaptă. Licitația a fost anulată, Vodafone a contestat

La procedură s-au înscris și Felix Telecom, Kontron Services Romania, Arctic Stream, Software Imagination&Vision, Connections Consult, Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații, Dataware Consulting, ESRI Romania și Zitec Com.

Soluția va fi livrată de Q-East Software în termen de 90 de zile de la data semnării contractului.

Q-East Software a fost înființată în anul 2001, desfășoară activități de consultanță în tehnologia informației (cod CAEN 6202) și a raportat în 2023 un business de 26,4 milioane de lei, în scădere cu 8% față de anul precedent.

Asociații companiei sunt Marius Sticlaru - 51% și Tiberiu Lorenzo Leta  - 49%, potrivit termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
politia romana
licitatie
atribuire
solutie informatica
secret de serviciu