SAI Certinvest anunță închiderea anticipată a IPO-ului FIA Certinvest Sector Focus

SAI Certinvest anunță închiderea anticipată a IPO-ului FIA Certinvest Sector Focus

Alexandru Voicu

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 aug 2024

SAI Certinvest anunță închiderea anticipată a Ofertei Publice Inițiale (IPO) pentru fondul de investiții alternative FIA Certinvest Sector Focus, ca urmare a subscrierii integrale a numărului total de unități de fond disponibile. Oferta publică inițială, lansată pe 22 iulie 2024 și programată inițial să se încheie pe 20 august 2024, a beneficiat de un interes deosebit din partea investitorilor de retail, toate cele 10.000 de unități de fond fiind subscrise înainte de termen.

Administratorul de active SAI Certinvest anunța pe 24 iulie lansarea FIA Certinvest Sector Focus, un fond de investiții alternative destinat investitorilor de retail. Fondul se bazează pe o strategie de alocare activă și diversificată pe sectoare economice cu potențial de creștere la nivel global.

Urmărește-ne și pe Google News

FIA Certinvest Sector Focus este un fond destinat investitorilor de retail, conceput pentru a oferi o diversificare robustă și expunere globală pe piețele majore, cu accent pe sectoare economice cu potential de crestere in contextul economic actual. Fondul aplică o strategie de alocare activă axată pe identificarea și capitalizarea tendințelor emergente, oferind o soluție de investiție flexibilă, capabilă să se adapteze rapid la schimbările din piață.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

„Suntem încântați de răspunsul pozitiv primit din partea investitorilor și de interesul ridicat pentru FIA Certinvest Sector Focus. Acest succes rapid subliniază nevoia investitorilor pentru soluții de investiții sofisticate, adaptate la dinamica economică globală și capabile sa navigeze eficient un context volatil. Închiderea anticipată a IPO-ului FIA Certinvest Sector Focus este o dovadă clară a interesului sporit pentru astfel de produse financiare, care nu doar răspund provocărilor actuale ale pieței, dar și se aliniază cu tendințele globale de creștere", a declarat Alexandru Voicu, CEO SAI Certinvest.

Fondul urmărește să valorifice noile oportunități de creștere din piețele majore, inclusiv bursele din SUA, Europa și Asia. Strategia de administrare activă permite ajustarea periodică a portofoliului de dețineri, menținând o aliniere constantă cu obiectivele de randament și condițiile de piață.

Oportunitatea de a investi prin FIA Certinvest Sector Focus va fi disponibilă ulterior în primele 15 zile ale fiecarei luni calendaristice și la valoarea unității de fond calculată în condițiile stabilite de reglementările în vigoare. Investiția în FIA Certinvest Sector Focus începe cu achiziția a minimum o unitate de fond, iar subscrierile sunt posibile prin platforma digitală InvestOnline, care permite gestionarea facilă și transparentă a investițiilor.

SAI CERTINVEST este primul administrator de fonduri independent din România, fondat în urma cu aproape 30 de ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
certinvest
fond