Maraton Medika TV – Sănătatea dentară în România. Conceptul one stop shop implementat în clinicile stomatologice. Dr. Nuțu Toader: „Este în beneficiul pacienților”

Maraton Medika TV – Sănătatea dentară în România. Conceptul one stop shop implementat în clinicile stomatologice. Dr. Nuțu Toader: „Este în beneficiul pacienților”
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 16:53

De cele mai multe ori, un pacient care are nevoie de servicii stomatologice trebuie să meargă în diferite locuri pentru investigații. Clinicile moderne utilizează serviciul one stop shop, datorită căruia pacienții beneficiază de tratamente și intervenții stomatologice într-un singur loc. Un astfel de concept funcționează cu succes și în cadrul clinici Neoclinique din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Despre principiile pe care se bazează conceptul one stop shop a vorbit la Maratonul Medika TV dedicat sănătății orale și dr. Nuțu Toader, co-fondatorul clinicii Neoclinique din București. Avantajele acestui tip de serviciu sunt multiple, având în vedere faptul că pacientul beneficiază de tratamente, consultații și investigații doar într-un singur loc.

Prima țară din lume care va vaccina oameni împotriva gripei aviare CITEȘTE ȘI Prima țară din lume care va vaccina oameni împotriva gripei aviare

„Ideea conceptului este că atunci când pacientul pune piciorul în clinică să nu mai trebuiască să iasă pentru absolut nimic. Nu trebuie să alerge pentru o radiografie sau computer tomograf, nu trebuie să trimitem vreo lucrare la un anumit laborator, avem totul inclus. Este mult mai eficient de ambele părți și pentru pacient și pentru clinică” a explicat dr. Nuțu Toader, co-fondator al clinicii Neoclinique.

Dinți sănătoși pentru copii și adulți

Mai mult decât atât, clinica Neoclinique implementează periodic programe preventive dedicate atât copiilor, cât și adulților. În timp ce micuții învață cât de importantă este sănătatea orală și înțeleg importanța medicului stomatolog, adulților li se explică necesitatea consulturilor stomatologice efectuate periodic.

„Noi ne-am axat pe două direcții, până când la nivel național prevenția va conta mai mult, noi am considerat că și noi avem un rol important. Ne-a interesat foarte mult să închegăm o relație între copii și medicul stomatolog. Am inițiat tot felul de acțiuni în școli și grădinițe, i-am implicat activi pe cei mici. E important ca cei mici să înțeleagă ce face un medic stomatolog, pentru că tot timpul omul are frica cea mai mare de necunoscut. Așa când știm despre ce este vorba, lucrurile se îmbunătățesc. A doua direcție a fost pentru adulți, dar de data aceasta pe cei pe care i-am reabilitat. Noi i-a introdus pe acești adulți într-un program de mentenanță, îi anunțăm periodic cu privire la faptul că urmează să vină să facă un control, să facă o igienizare. Totul pentru a menține sănătatea orală a pacienților noștri” a explicat dr. Nuțu Toader, co-fondator al clinicii Neoclinique din București.

Cel mai nou Maraton Medika TV a fost creat cu scopul de a-i învăța pe telespectatori importanța menținerii sănătății orale atât pentru dantură, cât și pentru întregul organism.

viewscnt
Afla mai multe despre
medika tv
stomatologie