VIDEO&FOTO Primele imagini cu noul SUV MG ZS înainte de lansarea oficială

VIDEO&FOTO Primele imagini cu noul SUV MG ZS înainte de lansarea oficială
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 22 aug 2024

Brandul britanic MG, deținut de grupul chinez SAIC, a prezentat primele imagini ale noii generații a SUV-ului ZS, tot mai popular în Europa, datorită prețului mic raportat la echipamentele oferite. Generația actuală are propulsie electrică și hibrid, dar noul ZS ar putea fi lansat doar electric.

MG ZS este unul dintre automobilele chinezești care au atras atenția atât clienților europeni, cât și rivalilor din Europa, care se văd amenințați, pe segmentul B-SUV. Chiar dacă nu oferă o tracțiune integrală pe niciuna dintre versiunile sale, ZS este un real competitor și pentru Dacia Duster.

Urmărește-ne și pe Google News
Bucureștiul va avea o vastă rețea de piste de biciclete. 150 de kilometri de rețea principală și 400 de rețea secundară, amenajați în următorii 10 ani CITEȘTE ȘI Bucureștiul va avea o vastă rețea de piste de biciclete. 150 de kilometri de rețea principală și 400 de rețea secundară, amenajați în următorii 10 ani
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Chinezii de la SAIC au pregătit lansarea oficială a noii generații a lui ZS pe 28 august, însă, până atunci, marca MG a publicat mai multe imagini de tip teaser, care dezvăluie mașina într-o lumină redusă, lăsând foarte puțin de descoperit peste doar o săptămână.

Designul prezentat de primele imagini ale noului MG ZS arată proporții clasice de SUV, cu linii ascuțite, dinamice, care păstrează stilul generației actuale și al celorlalte modele din gamă, în special MG4. Compania chineză nu a anunțat prea multe detalii, nici dimensiuni, deocamdată, dar este de așteptat ca ZS să rămână în zona în care se află actuala generație, care are 4,31 metri, adică doar 3 centimetri sub Duster.

Cea mai mare schimbare pentru modelul MG va fi sistemul de propulsie, care azi este atât cu combustie, hibrid, cât și electric, dar cel mai probabil noul ZS va veni doar cu motorizări hibride, versiunile electrice urmândă să se mute pe un nou model, S5. Este estimată aceeași motorizare oferită pe MG4, adică motor termic 1.5 litri, de 75 kW, plus un motor electric de 100 kW, cu o putere a sistemului de 143 kW. Bateria de pe MG4 are 1,8 kWh, o valoare foarte bună pentru un hibrid.

Dacia Sandero - numărul 1 în Spania, amenințat de un model chinezesc. Domină însă fără emoții vânzările în țara mărcii SEAT CITEȘTE ȘI Dacia Sandero - numărul 1 în Spania, amenințat de un model chinezesc. Domină însă fără emoții vânzările în țara mărcii SEAT

Noul model a fost dezvoltat de SAIC special pentru piețele internaționale, Europa și Australia, accentuând astfel diferențele pe care compania chineză și le asumă în această direcție, renunțând astfel la mașinile produse pentru China, în favoarea unor mașini mai solide, special dezvoltate pentru europeni.

VIDEO&FOTO Primele imagini cu noul SUV MG ZS înainte de lansarea oficială

VIDEO&FOTO Primele imagini cu noul SUV MG ZS înainte de lansarea oficială
viewscnt
Afla mai multe despre
mg zs
mg4
dacia duster