Un pilot al companiei Turkish Airlines a murit în timpul zborului

Un pilot al companiei Turkish Airlines a murit în timpul zborului
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 13:42

Un pilot al companiei aeriene Turkish Airlines a murit în timpul zborului, după ce i s-a făcut rău, iar avionul a aterizat de urgență miercuri la New York, a anunțat compania turcă, informează AFP.

Avionul, decolat marți seara din Seattle, pe coasta de vest a SUA, avea drept destinație Istanbulul, a precizat pe rețeaua socială X purtătorul de cuvânt al Turkish Airiles, Yahya Üstün.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Imagini comparate - Cum lucrează italienii la Autostrada Sibiu - Pitești pentru cel mai lung tunel rutier cu galerie dublă din România CITEȘTE ȘI VIDEO Imagini comparate - Cum lucrează italienii la Autostrada Sibiu - Pitești pentru cel mai lung tunel rutier cu galerie dublă din România
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„Comandantul de bord al avionului nostru Airbus 350 (…) TK204 a leșinat în timpul zborului. După o tentativă zadarnică de prim ajutor, cabina noastră de pilotaj (formată din alți doi piloți) a decis să aterizeze de urgență, însă căpitanul nostru și-a pierdut viața înainte de aterizare”, a detaliat Üstün, scrie Agerpres.

Pilotul, în vârstă de 59 de ani, trecuse cu succes la începutul lui martie examenul medical periodic, a precizat compania turcă.

viewscnt
Afla mai multe despre
turkish airlines
pilot