Metrorex reia licitația pentru lucrări de arhitectură și cale de rulare la Magistrala 6

Metrorex reia licitația pentru lucrări de arhitectură și cale de rulare la Magistrala 6
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2024

Metrorex reia licitația pentru lucrări de arhitectură, cale de rulare, instalații electromecanice și curenți slabi aferente Magistralei 6 de metrou. Compania anunță astfel că a publicat în SEAP licitație deschisă pentru ”Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă. (Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni). Pachet 2: Proiectare și execuție lucrări de arhitectură, cale de rulare, instalații electromecanice și curenți slabi". Contractul este estimat la 1,66 miliarde lei, fără TVA.

”Metrorex a publicat în Sistemul de Achiziții Publice (SEAP), în data de 31.07.2024, anunțul de participare prin care a fost demarată procedura de atribuire, prin "licitație deschisă", a contractului de achiziție sectorială având ca obiect: Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă. (Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni). Pachet 2: Proiectare și execuție lucrări de arhitectură, cale de rulare, instalații electromecanice și curenți slabi", anunță compania.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO&FOTO Nokian Tyres, care a plecat din Rusia alegând România și a produs prima anvelopă la mega-investiția de la Oradea, semnează un împrumut de 150 milioane euro tot pentru producția din România. „Fabrica noastră face istorie.\ CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Nokian Tyres, care a plecat din Rusia alegând România și a produs prima anvelopă la mega-investiția de la Oradea, semnează un împrumut de 150 milioane euro tot pentru producția din România. „Fabrica noastră face istorie."
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Valoarea estimată a contractului este de 1.668.847.816 lei, fără TVA, iar durata estimată a contractului este de 44 de luni, scrie News.ro.

Metrorex a mai lansat și anul trecut o licitație pentru lucrări de arhitectură la Magistrala 6, însă a fost anulată în octombrie, deoarece nu fusese depusă nicio ofertă.

Obiectul contractului sectorial îl reprezintă achiziția serviciilor de proiectare și a lucrărilor de execuție pentru lucrări de arhitectură, compartimentări, finisaje, instalații electromecanice, telecomunicații cale de rulare, inclusiv șina a 3 a și fir de contact aerian în toate stațiile de pe Magistrala 6 1 Mai – Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Sursele de finanțare ale contractului sunt asigurate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de10.09.2024, ora 15:00 Criteriul de atribuire a contractului este „cel mai bun raport calitate-preț".

viewscnt
Afla mai multe despre
magistrala 6
metrou