Metrorex anunță restricții de circulație în zona fântânii Miorița, pentru lucrări la M6

Metrorex anunță restricții de circulație în zona fântânii Miorița, pentru lucrări la M6
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 15:55

Metrex anunță că din 29 iunie vor intra vigoare restricții de trafic rutier în zona Gării Băneasa - Fântâna Miorița.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Restricțiile sunt aplicate pentru activități pregătitoare în cadrul contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă - Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1.1 - 1Mai-Tokyo", la viitoarea stație de metrou Gara Băneasa de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud.

FOTO ANUNȚ - Podul Grant, gata cu 12 luni înainte de termen. Lucrările nu vor afecta traficul rutier CITEȘTE ȘI FOTO ANUNȚ - Podul Grant, gata cu 12 luni înainte de termen. Lucrările nu vor afecta traficul rutier

Planul de deviere a circulației este avizat de Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, Direcția Transporturi, de Administrația Străzilor București și de Brigada Rutieră București

Restricția de circulație se va institui pe Șoseaua București – Ploiești, în zona Gării Băneasa – Fântâna Miorița și constă în ocuparea a două benzi de circulație pe sensul de intrare în București (banda I și banda II). Traficul rutier se va desfășura pe două benzi de circulație pe fiecare sens al Șoselei București – Ploiești, în zona menționată mai sus.

Operațiunile pregătitoare devierii de trafic se vor executa cu suportul și sub supravegherea Brigăzii Rutiere.

Devierea traficului pe zona lucrărilor se efectuează conform legislației în vigoare.

Magistrala 6 va asigura legătura directă de la Gara de Nord la Aeroportul Internațional Otopeni, fără transbordare la stația 1 Mai. Aceasta va avea un traseu de 14,2 km și va cuprinde 12 stații de metrou: Pajura, Expoziției, Piața Montreal, Gara Băneasa, Aeroportul Băneasa, Tokyo, Washington, Paris, Bruxelles, Otopeni, Ion I. C. Brătianu, Aeroportul Internațional Henri Coandă.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
m6