FOTO Noi imagini cu Tesla Model Y camuflat, deși Elon Musk a spus că modelul nu va primi un facelift în acest an

FOTO Noi imagini cu Tesla Model Y camuflat, deși Elon Musk a spus că modelul nu va primi un facelift în acest an
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 1 aug 2024

În ultimele luni, mai multe imagini și informații, referitoare la o restilizare a SUV-ului Tesla Model Y, au apărut în spațiul public, inclusiv foto-spion cu mașina având acoperite cu o prelată părțile frontale și din spate. Chiar dacă speranțele fanilor au fost retezate chiar de Musk, cele mai noi imagini, observate de Profit.ro, surprind noul design al acestui model.

„Nicio revizuire a lui Model Y nu va fi lansată în acest an”, a transmis luna trecută Elon Musk, tăind elanul celor care sperau să vadă o îmbunătățire așa cum s-a întâmplat cu Model 3. Cel mai probabil, compania încearcă să vândă toate stocurile rămase ca urmare a scăderii vânzărilor, înainte de a prezenta noul Model Y.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Wizz Air continuă \ CITEȘTE ȘI FOTO Wizz Air continuă "campania educativă" în contextul întârzierilor și anulărilor. Ce să faci la overbooking sau bagaj pierdut
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Până atunci, însă, pe internet a apărut o fotografie „capturată” de pe ecranul unui prototip camuflat, aflat în teste. Așa cum ne-au obișnuit deja, producătorii includ o imagine a mașinii pe ecranele de control multimedia, ceea ce a permis fotografilor să surprindă parțial imaginea părții frontale, după restilizare.

Modificările vizibile seamănă cu cele de pe Model 3, dar nu schimbă radical aspectul mașinii, așa cum era, de altfel, de așteptat. Farurile vor fi ceva mai înguste, în timp ce luminile din spate vor prelua stilul de pe Model 3.

Este posibil ca noul Model Y să fie prezentat publicului la finalul acestui an, iar producția acestuia să înceapă anul viitor. Uzina din Berlin, Germania, va începe de asemenea producția acestui model cu facelift, însă nu este ușor de anticipat momentul exact.

VIDEO Piața de robotaxi se încinge: Unul dintre cele mai avansați tehnologic producători din China anunță propriile taxi-uri fără șofer CITEȘTE ȘI VIDEO Piața de robotaxi se încinge: Unul dintre cele mai avansați tehnologic producători din China anunță propriile taxi-uri fără șofer

Tesla a înregistrat un declin foarte mare anul acesta, pe piețele din Europa, în special cu Model Y, care a înregistrat un minus de 25,5%, după o lună iunie în care scăderea a fost de 30%. Model 3 a avut, în schimb, o creștere mare, de 46%, compensând parțial scăderile SUV-ului.

Elon Musk a mai precizat, pe marginea subiectului unui facelift, că „Tesla îmbunătățește permanent mașinile sale, astfel că până și o mașină veche de numai șase luni va primi o ușoară îmbunătățire”.

FOTO Noi imagini cu Tesla Model Y camuflat, deși Elon Musk a spus că modelul nu va primi un facelift în acest an

FOTO Noi imagini cu Tesla Model Y camuflat, deși Elon Musk a spus că modelul nu va primi un facelift în acest an

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla model y facelift
elon musk
model 3
vanzari tesla