FOTO Incendiu de vegetație puternic pe A2 București-Constanța. Traficul este oprit. Circulația feroviară este afectată

FOTO Incendiu de vegetație puternic pe A2 București-Constanța. Traficul este oprit. Circulația feroviară este afectată

Foto news.ro.

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2024

Un incendiu de vegetație se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrul 34, în zona localității Fundulea, județul Călărași, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat pe la km. 35, prin orașul Fundulea. 

FOTO Dacia a atins pragul de 1 milion de mașini cu motorizare mixtă benzină și GPL CITEȘTE ȘI FOTO Dacia a atins pragul de 1 milion de mașini cu motorizare mixtă benzină și GPL

De asemenea, circulația este oprită și pe sensul către litoral, fiind deviată pe la km. 23, prin localitatea Brănești.

”Atenție, șoferi! Circulația este oprită de poliție pe ambele căi pe Autostrada A2, km. 34+000, din cauza unui incendiu puternic de vegetație care produce mult fum. Traficul rutier de pe ambele căi este deviat la km. 22+500 (calea 1) și km. 36 (calea 2) spre DN3. La fața locului se află Poliția, ambulanța SMURD, pompierii și lucrători de la drumuri naționale”, a transmis CNAIR.

Drezina pantograf a SRCF București a parcurs, pentru verificare, intervalul CF Brănești - Fundulea. Pe firul întâi incendiul a fost stins, iar în zona căii ferate aferente firului al doilea mai sunt câteva focare, unde acționează pompierii, a transmis Oana Brânzan, purtătoare de cuvânt a CFR S.A.

Totodată, din cauza vizibilității reduse, este întreruptă și circulația feroviară pe magistrala 800 București-Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
incendiu