Bilete de avion cu prețuri de la 130 euro pentru călătorii dus-întors, pe trei destinații interne operate de TAROM

Bilete de avion cu prețuri de la 130 euro pentru călătorii dus-întors, pe trei destinații interne operate de TAROM
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iul 2024

Compania aeriană TAROM a lansat oferte speciale către trei destinații interne, Cluj, Oradea și Timișoara, cu prețuri începând de la 130 euro.

Potrivit unui comunicat al operatorului aerian național, perioada de vânzare a biletelor este 12 - 14 iulie 2024 iar perioada de călătorie este 1 - 30 august 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Grupul românesc E-INFRA investește în startup-ul de transport hyperloop, lansat de un antreprenor român CITEȘTE ȘI Grupul românesc E-INFRA investește în startup-ul de transport hyperloop, lansat de un antreprenor român

Toate taxele sunt incluse în prețul biletului, călătoria este dus-întors, iar biletul include un bagaj de cală, un bagaj de mână de 8 kg și check-in gratuit, arată Agerpres.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agențiile companiei sau la agenții acreditați, în limita locurilor disponibile.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înființată în anul 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Național al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

viewscnt
Afla mai multe despre
bilete de avion
tarom