ANUNȚ Când se redeschide circulația pe Transalpina

ANUNȚ Când se redeschide circulația pe Transalpina
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2024

Circulația rutieră pe Transalpina se redeschide sâmbătă, 1 iunie, a anunțat directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Potrivit sursei citate, în urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanți ai CNAIR (inclusiv de la DRDP Craiova și SDN Târgu Jiu), a fost luată decizia redeschiderii circulației rutiere pe Transalpina începând cu data de 1 iunie.

FOTO Porsche lansează 911 hibrid, dar cu un motor la fel de puternic pe benzină CITEȘTE ȘI FOTO Porsche lansează 911 hibrid, dar cu un motor la fel de puternic pe benzină

"Se redeschide circulația pe Transalpina de pe data de 1 iunie 2024! Sectorul de drum montan dintre Rânca și Curpăt al DN67C (Transalpina) se redeschide pe timpul zilei, în intervalul orar 8,00 - 18,00. În afara acestui interval orar, accesul este interzis din cauze obiective care țin de specificul acestei zone montane aflate la mare altitudine. De asemenea, limita de viteză pe acest sector de drum este de maximum 30 km/oră, iar accesul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este interzis. Respectarea acestor restricții este obligatorie pentru evitarea unor evenimente periculoase și pentru deplasarea în condiții de siguranță", a informat Cristian Pistol.

Transalpina este închisă, în lunile cu zăpadă, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe o porțiune de peste 20 de kilometri, scrie Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
cristian pistol