ULTIMA ORĂ Salariul minim crește

ULTIMA ORĂ Salariul minim crește
Marius Oncu
Marius Oncu
scris astăzi, 16:53

Salariul minim brut pe economie va fi anul viitor 4.050 de lei, conform propunerii Guvernului, discutate de premierul Ciolacu cu patronatele și sindicatele.

De asemenea, a fost convenit să se mențină cei 300 de lei scutiți de taxe.

Urmărește-ne și pe Google News
ULTIMA ORĂ CONFIRMARE Țintele Planului fiscal al României: Aplicarea unui model nou de finanțe publice. Menținerea cotei unice de impozitare și protejarea microintreprinderilor. Reducerea dependenței companiilor de stat de sprijin bugetar CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ CONFIRMARE Țintele Planului fiscal al României: Aplicarea unui model nou de finanțe publice. Menținerea cotei unice de impozitare și protejarea microintreprinderilor. Reducerea dependenței companiilor de stat de sprijin bugetar
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Părțile au convenit și asupra măsurii PSD, anunțate de Profit.ro, privind reducerea impozitarii muncii pe salariile mici și medii cu 5 puncte procentuale.

Premierul a arătat că propunerea salariului minim pentru anul viitor va fi la 47% din salariul minim european.

FOTO Cum va arăta fosta Rulmentul Brașov, cea mai veche fabrică a României din regimul comunist, închisă după 13 încercări de vânzare CITEȘTE ȘI FOTO Cum va arăta fosta Rulmentul Brașov, cea mai veche fabrică a României din regimul comunist, închisă după 13 încercări de vânzare

Salariul minim brut pe economie a fost majorat de la 3.300 lei la 3.700 de lei, începând cu 1 iulie 2024.

În toamna anului trecut, Guvernul a decis că salariul minim crește de la 1 octombrie 2023 de la 3.000 de lei la 3.300 de lei și în construcții de la 4.000 de lei la 4.500 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
salariu
minim
patronate
sindicate
ciolacu
guvern
2025