VIDEO Incendiu puternic în Mehedinți: ard peste 200 hectare teren. A fost chemat și un elicopter Black Hawk

VIDEO Incendiu puternic în Mehedinți: ard peste 200 hectare teren. A fost chemat și un elicopter Black Hawk
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2024

Pompierii din Mehedinți intervin pentru stingerea unui puternic incendiu care a cuprins deja peste 200 de hectare de teren, existând pericolul ca focul să ajungă la gospodării.

„O situație deosebită, ce necesită eforturi susținute, se desfășoară, încă din cursul zilei de ieri, pe raza localității Bâlvănești, unde echipajele trebuie să acționeze pentru stingerea incendiului care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 hectare, cu posibilități de propagare la gospodăriile cetățenilor”, a transmis ISU Mehedinți.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO O țeavă de gaze a explodat în mijlocul unei intersecții din Capitală CITEȘTE ȘI VIDEO O țeavă de gaze a explodat în mijlocul unei intersecții din Capitală
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

46 de pompieri, 4 pădurari și SVSU intervin cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ATV, saci stingători și unelte genistice pentru limitarea și stingerea acestuia.

„Intervenția este una dificilă, deoarece flăcările se extind cu repeziciune din cauza uscăciunii avansate. A fost transmis și un mesaj de avertizare a populației din zonă prin sistemul RO-ALERT”, a precizat sursa citată.

ANUNȚ Greve pe mai multe aeroporturi CITEȘTE ȘI ANUNȚ Greve pe mai multe aeroporturi

În sprijin a fost solicitat și un elicopter Black Hawk echipat cu sistemul Bambi Bucket din cadrul IGAv, care urmează să ajungă în zone afectată.

VIDEO Dumitru Margeloiu

viewscnt
Afla mai multe despre
incendiu
elicopter