Vine rectificarea bugetară. Cine primește bani - surse

Vine rectificarea bugetară. Cine primește bani - surse
Profit.ro
Profit.ro
scris marţi, 18:23

Coaliția de guvernare a discutat despre rectificarea bugetară, care va fi pozitivă. Sănătatea, educația, transporturile și dezvoltarea regională primesc bani în plus, potrivit unor surse politice.

Coaliția a discutat, marți, despre rectificarea bugetară care înregistrează un plus de venituri la buget de 10,4 miliarde. Vor fi patru mari domenii care vor primi bani în plus, arată news.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Proiectul de reindustrializare a României, unul dintre cele mai importante ale țării din ultimii 34 ani. Pachet de măsuri consistent de sprijin pentru industrie CITEȘTE ȘI Proiectul de reindustrializare a României, unul dintre cele mai importante ale țării din ultimii 34 ani. Pachet de măsuri consistent de sprijin pentru industrie
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Astfel, sănătatea va primi 11,4 miliarde de lei, Educația, 6,4 miliarde de lei iar Transporturile, 5 miliarde de lei, pentru investiții.

Dezvoltarea regională va avea un plus de 5 miliarde de lei, pentru investiții, 3 miliarde vor fi date pentru finanțarea cheltuielilor curente ale primăriilor și 400 de milioane, pentru Direcțiile de asistență socială și 980 de milioane de lei pentru însoțitorii persoanelor cu dizabilități.

ULTIMA ORĂ SCHIMBARE - Unii prosumatori nu vor fi obligați să-și monteze capacități de stocare. „Nu putem schimba regulile în timpul jocului!”. CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ SCHIMBARE - Unii prosumatori nu vor fi obligați să-și monteze capacități de stocare. „Nu putem schimba regulile în timpul jocului!”.

La toate acestea se adaugă demararea schemelor pentru marea industrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
buget
rectificare