VIDEO Trump, dezlănțuit la primul miting după atentat: „S-a întors împotriva lui Biden ca un câine. E nebună ca o ploșniță”

VIDEO Trump, dezlănțuit la primul miting după atentat: „S-a întors împotriva lui Biden ca un câine. E nebună ca o ploșniță”

Sursă foto: captură YouTube

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2024

Candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA din noiembrie, Donald Trump, a participat sâmbătă la primul său miting de campanie după ce a scăpat cu viață dintr-o tentativă de asasinat împotriva sa, în urmă cu o săptămână, și a profitat de ocazie pentru a-i ironiza pe democrați și a o compara pe fosta președintă a Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, cu un câine, informează Reuters, preluată de Hotnews.

După ce a făcut apel, pentru scurt timp, la unitate națională, la începutul acestei săptămâni, Trump a revenit de atunci la tacticile sale obișnuite de campanie, folosind un limbaj insultător pentru a-și ataca adversarii și repetând o serie de afirmații false despre imigrație, economie și fraudă electorală, toate acestea fiind de altfel elemente majore al discursului său de sâmbătă.

Urmărește-ne și pe Google News
Ministrul Mediului: România are suficiente rezerve de apă în acest moment. Gradul de umplere nu va scădea sub 77% CITEȘTE ȘI Ministrul Mediului: România are suficiente rezerve de apă în acest moment. Gradul de umplere nu va scădea sub 77%
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Trump l-a ironizat în mod repetat pe președintele democrat Joe Biden ca fiind slab, și i-a luat în derâdere pe democrații de rang înalt, inclusiv pe Pelosi, pentru că au încercat să-l convingă pe Biden să se retragă din cursa electorală și să renunțe să mai vizeze obținerea unui al doilea mandat prezidențial.

Referindu-se la Pelosi, Trump a spus: „S-a întors împotriva lui ca un câine. E nebună ca o ploșniță”.

Video poate fi văzut aici.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
nancy pelosi
joe biden
campanie electorală sua