VIDEO Donald Trump a servit clienți la un McDonald’s și a susținut o conferință de presă de la fereastra pentru drive-thru

VIDEO Donald Trump a servit clienți la un McDonald’s și a susținut o conferință de presă de la fereastra pentru drive-thru
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 08:12

Candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, s-a ocupat de stația de preparare a cartofilor prăjiți la un McDonald’s din Pennsylvania, înainte de a organiza o conferință de presă spontană, răspunzând la întrebările jurnaliștilor prin fereastra pentru drive-thru, relatează AP.

În timp ce reporterii și consilierii priveau, un angajat i-a arătat lui Trump cum să scufunde cartofii în ulei, să săreze cartofii prăjiți și să îi pună în ambalaje folosind o paletă. Trump, un cunoscut fan al fast-food-urilor și un germofob notoriu, și-a exprimat uimirea că nu a trebuit să atingă cartofii cu mâinile, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
iPhone 16 are parte de un debut pozitiv în China CITEȘTE ȘI iPhone 16 are parte de un debut pozitiv în China
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„Este nevoie de o mare expertiză, de fapt, pentru a o face bine și pentru a o face rapid”, a spus Trump cu un zâmbet, punându-și deoparte sacoul și purtând un șorț peste cămașă și cravată.

Vizita a avut loc în contextul în care el încearcă să combată spusele candidatei democrate Kamala Harris, care a declarat în campanie că a lucrat la lanțul fast-food în timpul facultății, o experiență despre care Trump a afirmat – fără a oferi dovezi – că nu s-a întâmplat niciodată.

O mulțime numeroasă s-a aliniat pe strada din fața restaurantului din Feasterville-Trevose, din Bucks County.

Mai târziu, Trump a fost prezent la o întrunire municipală în Lancaster, înainte de a asista la meciul dintre Pittsburgh Steelers și New York Jets.

După ce a servit mâncare la pachet oamenilor care se aflau la coadă la drive-thru, Trump s-a aplecat pe fereastră, purtând încă șorțul, pentru a răspunde întrebărilor din partea presei care se afla afară.

Fostul președinte, care a promovat în mod constant neadevăruri cu privire la pierderea alegerilor din 2020, a declarat că va respecta rezultatele votului de luna viitoare „dacă sunt alegeri corecte”.

El a glumit pe seama faptului că i-a luat unui reporter înghețată, iar când un altul a întrebat ce mesaj are pentru Harris cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a acesteia, duminică, Trump a spus: „Aș spune, La mulți ani, Kamala”, adăugând: „Cred că îi voi lua niște flori”.

Trump nu a răspuns direct la întrebarea dacă ar putea susține creșterea salariului minim după ce a văzut angajații McDonald’s în acțiune, dar a spus: „Acești oameni muncesc din greu. Sunt grozavi”.

Bogdan Chirițoiu: Consiliul Concurenței va finaliza anul viitor studiul referitor la prețurile biletelor de avion CITEȘTE ȘI Bogdan Chirițoiu: Consiliul Concurenței va finaliza anul viitor studiul referitor la prețurile biletelor de avion

Când consilierii l-au îndemnat în cele din urmă să încheie discuția pentru a putea pleca la următorul său eveniment, Trump a spus: „Nu a fost un loc ciudat pentru a ține o conferință de presă?

Trump a pus mult timp la îndoială povestea lui Harris despre faptul că a lucrat la McDonald’s

Trump a făcut o obsesie în ultimele săptămâni cu privire la jobul de vară pe care Harris a declarat că l-a avut în facultate, lucrând la casa de marcat și făcând cartofi prăjiți la McDonald’s în timpul facultății. Trump spune că vicepreședinta SUA a „mințit că a lucrat” acolo, dar nu a oferit dovezi pentru a susține acest lucru.

„Când Trump se simte disperat, tot ce știe să facă este să mintă”, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al campaniei lui Harris, Ian Sams. „El nu poate înțelege cum este să ai o slujbă de vară pentru că i s-au dat milioane pe o tavă de argint, doar pentru a le irosi”.

Într-un interviu acordat luna trecută pe MSNBC, Harris a respins afirmațiile lui Trump, spunând că a lucrat la lanțul fast-food în urmă cu patru decenii, când era la facultate.

„O parte din motivul pentru care vorbesc despre faptul că am lucrat la McDonald’s este pentru că există oameni care lucrează la McDonald’s în țara noastră și care încearcă să își întemeieze o familie”, a spus ea. „Am lucrat acolo ca studentă”.

Harris a mai spus: „Cred că o parte din diferența dintre mine și adversarul meu include perspectiva noastră asupra nevoilor poporului american și care este responsabilitatea noastră de a răspunde acestor nevoi”.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
mcdonald’s