Trump se prezintă drept ”președintele cripto”

Trump se prezintă drept ”președintele cripto”
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iun 2024

Candidatul republican la președinție Donald Trump s-a prezentat drept un campion al criptomonedelor și a criticat încercările democraților de a reglementa ascest sector în timpul unei strângeri de fonduri din San Francisco.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Trump a strâns 12 milioane de dolari la strângerea de fonduri organizată de David Sacks și Chamath Palihapitiya la casa lui Sacks din cartierul Pacific Heights.

”El a spus că va fi președintele criptografic”, a declarat pentru Reuters Trevor Traina, un director de tehnologie din San Francisco și fost ambasador al lui Trump în Austria, arată News.ro.

Atac, în centrul orașului Copenhaga, asupra premierului danez Mette Frederiksen CITEȘTE ȘI Atac, în centrul orașului Copenhaga, asupra premierului danez Mette Frederiksen

Industria cripto încearcă din ce în ce mai mult să influențeze politicienii americani, deoarece se confruntă cu o atenție sporită din partea autorităților de reglementare, mai ales că falimentele la marile firme cripto în 2022 au speriat investitorii, au scos la iveală fraudele și comportamentele incorecte și au lăsat milioane de investitori fără bani.

Trump a afirmat că criptomonedele sunt importante și a subliniat că susține foarte mult sectorul, a declarat Harmeet Dhillon, membru al Comitetului Național Republican.

Dhillon a spus că Trump, care candidează pentru a-l detrona pe actualul democrat Joe Biden la alegerile din 5 noiembrie, nu a oferit detalii despre politica sa privind cripto.

Românii pot împrumuta Statul prin Tezaur de iunie – iulie începând de luni. Ce dobânzi oferă Ministerul Finanțelor CITEȘTE ȘI Românii pot împrumuta Statul prin Tezaur de iunie – iulie începând de luni. Ce dobânzi oferă Ministerul Finanțelor

Biden a semnat un ordin executiv în 2022 menit să asigure dezvoltarea responsabilă a activelor digitale, ceea ce a condus la rapoarte care îndeamnă autoritățile de reglementare precum Securities and Exchange Commission (SEC) și Commodity Futures Trading Commission să emită îndrumări și reguli pentru a aborda riscurile din cripto. ecosistem

Casa Albă sub conducerea lui Biden a transmis, de asemenea, că este nerăbdătoare să colaboreze cu Congresul pentru a dezvolta un cadru de reglementare pentru criptomonede.
viewscnt
Afla mai multe despre
trump
criptomonede
președinte