The New York Times îi cere lui Biden să se retragă din cursa pentru Casa Albă

The New York Times îi cere lui Biden să se retragă din cursa pentru Casa Albă
Profit.ro
Profit.ro
scris sâmbătă, 09:59

Consiliul editorial al prestigiosului cotidian american The New York Times i-a cerut, vineri, președintelui Joe Biden să se retragă din cursa pentru Casa Albă, după dezbaterea sa dezastruoasă cu Donald Trump din ziua precedentă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Într-un editorial publicat vineri seara și intitulat "Pentru a servi țara, președintele Biden trebuie să părăsească cursa" pentru Casa Albă, The New York Times l-a descris pe Joe Biden drept "umbra unui lider", după ce președintele în vârstă de 81 de ani "a picat propriul său test”, informează News.ro.

De nerecunoscut, Joe Biden a înghițit cuvinte, nu a terminat anumite propoziții și a privit în gol în timpul duelului televizat de joi cu predecesorul său republican.

Biden își recunoaște vârsta și prestația proastă de la dezbatere, dar promite să îl învingă pe Trump CITEȘTE ȘI Biden își recunoaște vârsta și prestația proastă de la dezbatere, dar promite să îl învingă pe Trump

"Domnul Biden a fost un președinte admirabil. Sub conducerea sa, națiunea a prosperat și a început să abordeze o serie de provocări pe termen lung, iar rănile deschise de Trump au început să se închidă. Dar cel mai mare serviciu public pe care Biden l-ar putea face astăzi ar fi să anunțe că nu va candida la realegere", a scris New York Times.

Comitetul său editorial este format din editorialiști de renume și reflectă valorile acestei publicații.

Membri ai Partidului Democrat au pus, de asemenea, la îndoială capacitatea lui Biden de a-și asuma un nou mandat, ceea ce a declanșat o furtună în interiorul partidului, dar Joe Biden i-a asigurat vineri că poate "face treaba", primind în acest proces sprijinul a doi dintre predecesorii săi, Barack Obama și Bill Clinton.

viewscnt
Afla mai multe despre
biden
new york times
retragere