Guvernul a alocat 1,79 miliarde lei pentru proiecte din programul Anghel Saligny, PNDL și PNRR

Guvernul a alocat 1,79 miliarde lei pentru proiecte din programul Anghel Saligny, PNDL și PNRR
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 16:00

Guvernul a stabilit alocarea a peste 1,79 miliarde de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024, pentru continuitatea derulării unor programe de investiții, prin onorarea solicitărilor de transfer înregistrate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Astfel, bugetul Programului Național de Dezvoltare Locală a fost suplimentat cu 170 de milioane lei, iar pentru Programul național de investiții ”Anghel Saligny” au fost alocați 1,19 miliarde de lei.

DECIZIE Măsuri fiscale adoptate de Guvern: Modificări la e-TVA. Apare notificare de conformare ce se va depune în 20 de zile CITEȘTE ȘI DECIZIE Măsuri fiscale adoptate de Guvern: Modificări la e-TVA. Apare notificare de conformare ce se va depune în 20 de zile

De asemenea, pentru Planul Național de Redresare și Reziliență s-au alocat 400.000.000 lei credite bugetare pentru plata a peste 600 de cereri de transfer depuse de beneficiarii contractelor de finanțare aferente componentelor C5 – Valul Renovării, C10 – Fondul local și C11 – Turism și Cultură, iar pentru Componenta 15 – Educație, s-au alocat 37.421.000 lei credite de angajament pentru încheierea a 24 de acte adiționale, care prevăd construirea, echiparea și operaționalizarea unor creșe.

viewscnt
Afla mai multe despre
guvern
fond
rezerva
alocare
anghel saligny
pndl
pnrr