Românii vor primii deciziile de la recalculare a pensiilor prin Poșta Română

Românii vor primii deciziile de la recalculare a pensiilor prin Poșta Română
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 15:27

Guvernul a stabilit ca Poșta Română să fie instituția care să furnizeze servicii integrate de tipărire și de pregătire a deciziilor de recalculare a pensiilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Cei peste 4,7 milioane de pensionari vor primi acasă noile decizii de pensionare, în urma recalculării pe baza principiilor echității, contributivității și stabilității în muncă, stabilite de noua lege a pensiilor.

DECIZIE Plafonarea tarifelor la RCA - prelungită. Noi schimbări introduse CITEȘTE ȘI DECIZIE Plafonarea tarifelor la RCA - prelungită. Noi schimbări introduse

Compania Națională Poșta Româna S.A., în calitate de operator național în domeniul serviciilor poștale cu cea mai mare acoperire națională, corespunde tuturor exigențelor în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal, asigură în prezent fluxul eficient de transmitere a tuturor documentelor de corespondență cu Casa Națională de Pensii Publice, cu casele teritoriale de pensii, cu beneficiarii sistemului public de pensii și a plății pensiilor în numerar pentru un număr de aproximativ 2,5 milioane de beneficiari.

Măsura de instituire a unui cadru legal de distribuire a deciziilor rezultate în urma procesului de recalculare a dosarelor de pensii este prevăzută în Planul Național de Redresare și Reziliență - Jalonul 239.

viewscnt
Afla mai multe despre
pensii
recalculare
poșta română