Elena Lasconi este candidata USR la prezidențiale

Elena Lasconi este candidata USR la prezidențiale
Profit.ro
Profit.ro
scris sâmbătă, 17:32

Elena Lasconi a fost votată, în Congresul USR de sâmbătă, drept candidatul partidului la alegerile prezidențiale, cu un procent de 94,32%. Președinta formațiunii a făcut apel la toate formațiunile de dreapta să vină să susțină proiectul USR pentru prezidențiale și a adăugat că este dispusă să aibă o discuției tete-a-tete cu Nicolae Ciucă despre care a spus că „este un militar de carieră, un domn cumsecade”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„Aș vrea să se gândească bine și să cântărească bine ceea se întâmplă în acest moment în țară și dacă ne dorim cu toții ca PSD să nu ajungă la Cotroceni să vină să susțină proiectul USR”, i-a mai transmis Lasconi președintelui PNL, potrivit News.ro.

„S-a întâmplat ceva foarte ciudat. 94,31% și la câteva puncte credcă s-a votat în unanimitate. E ciudat asta la USR. Mulțumesc în primul rând colegilor mei și să-i salut și pe cîmpulungeni pe această cale. Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat această onoare.Nu m-am gândit niciodată în viața mea că o să ajung în punctul ăsta, dar cred că e bine, pentru că e un drum greu, pentru că de fiecare dată în viață drumul greu mi-a adus cele mai mari satisfacții. Am spus-o de pe 10 iunie, cred, de când am văzut acea hartă roșie, că 2024 este anul în care putem să îngropăm democrația din România sau putem să o salvăm. ”, a declarat Elena Lasconi.

Biden își recunoaște vârsta și prestația proastă de la dezbatere, dar promite să îl învingă pe Trump CITEȘTE ȘI Biden își recunoaște vârsta și prestația proastă de la dezbatere, dar promite să îl învingă pe Trump

Ea i-a transmis lui Nicolae Ciucă să se gândească bine și să cântărească bine ceea se întâmplă în acest moment în țară și dacă ne dorim cu toții ca PSD-ul să nu ajungă la Cotroceni să vină să susțină proiectul USR.

„Eu sunt sigură că fiecare dintre voi, fiecare român de bună credință își dorește asta. Gândindu-mă la buna credință fac apel la toate formațiunile politice de dreapta să vină să susțină proiectul la prezidențiale al USR. Singura soluție de prosperitate pentru România este dreapta, din punctul meu de vedere. În ceea ce îl privește pe domnul Ciucă, este un militar de carieră, un domn cumsecade Am auzit de la multă lume, încă nu am vorbit cu domnia sa, dar urmează să o fac pentru că sunt omul dialogului. Aș vrea să se gândească bine și să cântărească bine ceea se întâmplă în acest moment în țară și dacă ne dorim cu toții ca PSD să nu ajungă la Cotroceni să vină să susțină proiectul USR. Din păcate nu prea îl mai dezlipește poporul de domnul Ciolacu. Atât doresc să-i spun. E un moment în care ar trebui să se gândească toată lumea bine, să lăsăm orgolile și să vedem care este binele României. Din punctul meu de vedere, dacă ne-am unit cu toții, am câștigat cu siguranță. Dacă nu doresc să se unească cu noi, noi tot vom câștiga, pentru că vom fi pe fiecare stradă din România, alături de români, le vom transmite ideile noastre, gândurile noastre și le vom da și din sufletul nostru, din emoția noastră”, a completat Lasconi.

The New York Times îi cere lui Biden să se retragă din cursa pentru Casa Albă CITEȘTE ȘI The New York Times îi cere lui Biden să se retragă din cursa pentru Casa Albă

Lasconi a mai spus că „noi nu o să impunem de la centru alianțe, fără a discuta cu colegii noștri din filiale, pentru am avut o experiență neplăcută la alegerile comasate”.

Conform reprezentanților USR, au fost 581 de buletine de vot utilizate, din care 18 buletine nule. Elena Lasconi a obținut 531 de voturi, însemnând un procent de 94,32%, Octavian Berceanu a avut 25 voturi, ceea ce înseamnă un procent de 4,44%, iar Dumitru Stanca a avut doar 7 voturi, un procent de 1,24%.

viewscnt
Afla mai multe despre
usr
președinție
candidatură