Ciucă: Eu personal nu voi mai face niciodată o coaliție cu PSD

Ciucă: Eu personal nu voi mai face niciodată o coaliție cu PSD
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 20:41

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că el nu va mai face niciodată o coaliție cu PSD. ”Atunci când nu mai ții cont de nimic altceva decât de politicianism și de îndeplinirea unui obiectiv electoral, pentru mine, PSD, într-o relație de colaborare viitoare, nu mai există”, susține Ciucă.

”Eu personal nu voi mai face niciodată o coaliție cu PSD, pentru că am intrat în politică cu sufletul deschis că putem să facem lucruri și am acordat credit, inclusiv PSD, trecând peste toate cele despre care ne aducem aminte ce s-a întâmplat și ce au făcut de-a lungul timpului. Și am pus umărul să facem ce aveam de făcut pentru țară pentru că erau momente și încă sunt momente deosebit de dificile”, a afirmat Nicolae Ciucă, într-un mesaj video publicat, sâmbătă seară, pe Facebook, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

El a subliniat că, pentru el, PSD ”nu mai există”, în perspectiva unei colaborări viitoare.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Dar atunci când nu mai ții cont de nimic altceva decât de politicianism și de îndeplinirea unui obiectiv electoral, pentru mine, PSD, într-o relație de colaborare viitoare, nu mai există”, a arătat liderul PNL.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
nicolae ciuca
alianta psd pnl
coalite psd pnl