Ciolacu se duce din nou în Israel, însoțit de miniștri. Întâlnire cu Netanyahu

Ciolacu se duce din nou în Israel, însoțit de miniștri. Întâlnire cu Netanyahu
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 sep 2024

Prim-ministrul Marcel Ciolacu va efectua joi o vizită în Israel, unde urmează să aibă o întrevedere cu omologul său, Benjamin Netanyahu.

Potrivit chiar șefului Executivului, acesta va fi însoțit de ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, de ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, și de cel al Economiei, Radu Oprea, care vor avea întâlniri cu proprii omologi.  

Urmărește-ne și pe Google News
Cantitatea de țuică produsă anual în gospodăriile românilor și scutită de accize, majorată cu 100 litri. Argument: Limita actuală este ”mult prea mică” CITEȘTE ȘI Cantitatea de țuică produsă anual în gospodăriile românilor și scutită de accize, majorată cu 100 litri. Argument: Limita actuală este ”mult prea mică”
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Premierul Ciolacu a mai fost și anul trecut în Israel, în contextul în care pe teritoriul Israelului și în Fâșia Gaza se aflau cetățeni români care au solicitat să fie repatriați în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
marcel ciolacu
israel; netanyahu