INEDIT Directorul fabricii Tesla din Germania reclamă dispariția a 65.000 de cești de cafea. S-a adresat angajaților: „Statistic, fiecare dintre voi are acasă cinci cești de cafea”

INEDIT Directorul fabricii Tesla din Germania reclamă dispariția a 65.000 de cești de cafea. S-a adresat angajaților: „Statistic, fiecare dintre voi are acasă cinci cești de cafea”
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2024

Constructorul american de automobile electrice Tesla se confruntă cu o problemă inedită la uzina sa de la Grünheide, din apropiere de Berlin, unde au dispărut 65.000 cești de cafea, transmite DPA.

Managerul uzinei, André Thierig, a abordat această problemă la o reuniune cu personalul, care a avut loc luni, și la care a anunțat că lipesc de pe inventar un număr total de 65.000 de cești de cafea. „Statistic, fiecare dintre voi are acasă cinci cești de cafea”, a remarcat în mod ironic Thierig la reuniunea de luni, potrivit informațiilor dezvăluite de cotidianul financiar Handelsblatt.

Urmărește-ne și pe Google News
CONFIRMARE Mișcări pe piața RCA. Apare un nou jucător, controlat de fondatorul Superbet CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Mișcări pe piața RCA. Apare un nou jucător, controlat de fondatorul Superbet
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Ulterior, André Thierig a revenit precizând că declarațiile sale cu privire la ceștile de cafea lipsă nu au fost o acuzație. În plus, Thierig a subliniat că la reuniunea de luni au fost discutate și alte subiecte, precum construirea unei săli de fitness pentru cei aproximativ 12.000 de angajați ai uzinei Tesla, scrie Agerpres.

De-a lungul timpului, constructorul auto a achiziționat numeroase cești de cafea pentru angajații săi dar deocamdată nu este clar unde au dispărut aceste cești. Aceasta nu este o problemă cu care se confruntă doar Tesla, afectând și alte companii.

În plus, din cauza dispariției tacâmurilor de la cantina uzinei de la Grünheide, acestea nu mai sunt oferite angajaților. Între timp, conducerea uzinei a introdus cești reciclabile.

Tesla, companie controlată de miliardarul american Elon Musk, a inaugurat în urmă cu doi ani prima sa uzină din Europa la Grünheide, în apropiere de Berlin. Capacitatea de producție a uzinei urmează să fie majorată și o procedură de aprobare a lucrărilor de extindere a uzinei a fost demarată la nivelul landului Brandenburg.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
ceasca
cafea
germania