VIDEO Incendiu la o hală a fabricii de îmbuteliere a apei minerale de la Borsec

VIDEO Incendiu la o hală a fabricii de îmbuteliere a apei minerale de la Borsec
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iun 2024

Un incendiu izbucnit, duminică, la o hală a fabricii de îmbuteliere a apei minerale de la Borsec, județul Harghita, acesta manifestându-se cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Până în prezent nu au fost semnalate victime. Pentru stingererea focului intervin pompieri din Harghita, inclusiv de la serviciul voluntar pentru situații de urgență, și Neamț.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Incendiul a izbucnit la o hală de pe amplasamentul Fabricii de îmbuteliere apă minerală Romaqua Group din Borsec, arată News.ro.

”Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum, pe aproximativ 200 mp pe o latură a halei, în zona incendiată fiind amplasate birourile administrative, cu posibilități de propagare la restul construcției (zona de producție). Suprafața totală a halei este de aproximativ 1.000 mp. Până la acest moment nu au fost identificate victime”, a transmis, duminică după-amiază, ISU Harghita.

UPDATE Incendiul de la fabrica de apă minerală din Borsec este localizat, potrivit Agerpres, iar arderea se manifestă pe 400 metri pătrați.

Fondul suveran al Novegiei, acționar important al Tesla, va vota împotriva salariului de 56 de miliarde dolari al lui Elon Musk. UPDATE Reacția multimiliardarului CITEȘTE ȘI Fondul suveran al Novegiei, acționar important al Tesla, va vota împotriva salariului de 56 de miliarde dolari al lui Elon Musk. UPDATE Reacția multimiliardarului

Din cauza degajărilor mari de fum, a fost transmis un mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-Alert.

Se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului, de la ISU Harghita fiind echipaje de pompieri din cadrul subunităților de intervenție Gheorgheni, Toplița, Corbu, Odorheiu Secuiesc cu 4 autospeciale, 2 SVSU, iar de la ISU Neamț un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere.

viewscnt
Afla mai multe despre
borsec
fabrică
incendiu
harghita