Primarul general anunță consultare publică pentru lucrările la loturile 2 și 3 din proiectul de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă în mai mult zone din București

Primarul general anunță consultare publică pentru lucrările la loturile 2 și 3 din proiectul de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă în mai mult zone din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2024

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță, duminică după-amiază, consultare publică pentru demararea proiectului de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă în zonele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și Henri Coandă. Valoarea investiției, fără TBA, este estimată la peste 107 milioane de lei.

”Lansăm procedura de consultare publică pentru elaborarea documentației necesare achiziționării serviciilor de proiectare și execuție aferente proiectului «Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în zonele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și Henri Coandă». Este vorba despre lucrările la loturile 2 și 3 ale proiectului, respectiv »Construire canal interceptor nou pe Șoseaua Olteniței, între colectoarele A1-A3» și «Construire canal Cheile Turzii»”, anunță, duminică după-amiază, primarul general, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Nicușor Dan invită operatorii economici interesați să participe la o ședință tehnică organizată în data de 16 iulie 2024, ora 10.00, la sediul Primăriei Capitalei.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

”În cadrul discuțiilor, reprezentanții companiilor interesate de această investiție vor putea prezenta propunerile de întocmire a documentației de atribuire, valorile estimate ale lucrărilor, termenele de execuție și alte detalii tehnice, astfel încât să fie interesați de înscrierea la viitoarea procedură de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție”, a mai transmis Nicușor Dan.

Potrivit anunțului Primăriei Capitalei, sursa de finanțare pentru contractele ce urmează a fi atribuite: Fondul de Coeziune = 40%, Cofinanțare națională 60%.

Bucureștiul nu va avea o Sală Polivalentă înainte de 2029. Ce spune Nicușor Dan despre salariul Cristinei Neagu și finanțarea CSM CITEȘTE ȘI Bucureștiul nu va avea o Sală Polivalentă înainte de 2029. Ce spune Nicușor Dan despre salariul Cristinei Neagu și finanțarea CSM

La stabilirea valorii estimate a achiziției având ca obiect atribuirea contractelor de proiectare și execuție a lucrărilor de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și apa uzată s-a avut în vedere valoarea rezultată din devizul general (costuri curente), respectiv 107.407.299 lei fără TVA, din care:

Lot 2 – 53.747.319,00 lei fără TVA.

Valoarea estimată a contractului nu include valoarea de diverse și neprevăzute, de 3.908.840 lei fără TVA, iar valoarea estimată a investiției nu include sume provizionate/rezerve de implementare.

Lot 3 - 53.659.980,00 lei fără TVA.

Ministrul Economiei anunță că România ar putea produce amoniac albastru: Acest lucru înseamnă posibilitatea de a relansa producția de îngrășăminte pentru agricultură CITEȘTE ȘI Ministrul Economiei anunță că România ar putea produce amoniac albastru: Acest lucru înseamnă posibilitatea de a relansa producția de îngrășăminte pentru agricultură

Valoarea estimată a contractului nu include valoarea de diverse și neprevăzute, de 3.899.480 lei fără TVA, iar valoarea estimată a investiției nu include sume provizionate/ rezerve de implementare.

Contractele se încheie pentru o perioadă de 37 de luni de la ordinul administrativ de începere (din care 6 luni pentru proiectare) la care se adaugă perioada de garanție acordată de operator între 36 și 60 luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
infrastructura
apa
nicusor dan