Nicolae Ciucă: Giurgiu merită să resimtă reverberația celui mai puternic pol economic din România

Nicolae Ciucă: Giurgiu merită să resimtă reverberația celui mai puternic pol economic din România
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 16:47

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent la ședința de învestire a noului Consiliu Local al Municipiului (CLM) Giurgiu și depunerea jurământului de credință de către primarul Adrian Anghelescu, a declarat că orașul "merită să resimtă reverberația celui mai puternic pol economic din România".

"Mă bucur că avem patru partide care constituie CLM, avem patru opinii diferite, dar, bănuiesc că niciuna nu va sta în calea bunăstării orașului nostru. În ceea ce privește PNL, dar și eu, ca primar, spun că nu o să fim reformatori ai majorării taxelor și impozitelor, vom face tot ce putem în anii grei care vor veni, fiindcă cunoașteți cu toții cifrele economice și cei care nu le cunosc simt în traiul de zi cu zi. Suntem aici așa cum am fost patru ani și vom avea încă patru ani de continuitate a dreptei și sper să continuăm ceea ce am început", a declarat Adrian Anghelescu.

Urmărește-ne și pe Google News
GRAFICE Republica Moldova importă volume record de gaze din România, echivalente cu 16% din producția Romgaz, OMV Petrom, BSOG CITEȘTE ȘI GRAFICE Republica Moldova importă volume record de gaze din România, echivalente cu 16% din producția Romgaz, OMV Petrom, BSOG
Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Nicolae Ciucă a spus că are încredere că noua echipă a CLM Giurgiu va duce la îndeplinire proiectele începute, dar și altele noi, scrie Agerpres.

"Îi felicit pe toți cei care au depus jurământul astăzi, este un moment important pentru fiecare dintre dumneavoastră, dar este un moment important și pentru Primăria municipiului Giurgiu. Domnul primar era un pic pesimist vorbind despre o situație dificilă pe care trebuie să o gestionați împreună, eu nu sunt atât de pesimist. Domnule primar, am încredere că după ce ați dobândit experiență în mandatul trecut, aveți, în momentul de față, toate premisele să puteți să asigurați coerența și continuitatea proiectelor pe care le- ați început, să vă asumați altele noi", a afirmat el.

În opinia sa, Giurgiu "merită să resimtă reverberația celui mai puternic pol economic din România, iar performanța în toate sectoarele de activitate să ducă la debirocratizare și un acces la administrație mai facil al cetățenilor".

"Astfel veți reuși să dați încredere investitorilor să vină de la București și către Giurgiu. (...) Eu am încredere că așa cum v-am cunoscut încă de când eram premier, în acest nou mandat, cu mai multă organizare, mai multă mobilizare, cu o eficientizare a întregii activități a aparatului Primăriei, cu o foarte bună coordonare cu CJ Giurgiu, veți reuși să mențineți această speranță în rândul cetățenilor și veți reuși să dinamizați într-un ritm care să ducă la dezvoltarea economică, astfel încât să determine cetățenii să aleagă să trăiască și să ducă în continuare proiectele personale în locul unde s-au născut. Să performați așa cum v-ați angajat, este o responsabilitate importantă", a transmis Nicolae Ciucă.

Turcia a ridicat gradul de alertă pe aeroporturi din cauza potențialelor amenințări teroriste CITEȘTE ȘI Turcia a ridicat gradul de alertă pe aeroporturi din cauza potențialelor amenințări teroriste

Un număr de 18 consilieri validați de Judecătoria Giurgiu - nouă de la PNL, cinci de la PSD, trei de la AUR și unul de la USR -, dintr-un total de 21 de consilieri municipali, au depus jurământul de credință, trei fiind invalidați ca urmare a renunțării la mandate înainte de validare.

Adrian Anghelescu, aflat la al doilea mandat de primar al municipiului Giurgiu, din partea PNL, a depus jurământul de credință, astfel încât CLM a fost legal constituit, potrivit Codului administrativ.

La ceremonia de învestire a noului CLM Giurgiu au mai participat europarlamentarul Dan Motreanu, parlamentarii PNL de Giurgiu, Alina Meclea, Gabriela Horga și Andrei Alexandru, secretarul de stat în cadrul MAI Aneta Matei, reprezentatul Instituției Prefectului Județului Giurgiu, Alina Mateciuc, și noul președinte al CJ Giurgiu, Toma Petcu.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicolae ciucă
giurgiu