Stopate de pandemie în primăvară, team building-urile și evenimentele organizate de companii au revenit în Deltă de la jumătatea lunii septembrie, după redeschiderea interioarelor restaurantelor. Complexul Green Village din Sfântu Gheorghe, deținut de omul de afaceri Dragoș Anastasiu, are deja pentru luna octombrie rezervări pentru evenimente coporate la același nivel cu octombrie, anul trecut.
Cel mai căuate luni pentru evenimentele corporate în Deltă erau aprilie, mai și, parțial, iunie, dar și de la jumătatea lui septembrie și până în prima parte a lunii decembrie, după cum spune Liliana Șmira, directorul general al Green Village.
"Prima parte a anului a fost un caz pierdut pentru turismul de business în Deltă, care s-a redeschis în iunie, dar interioarele restaurantelor au rămas închise. După ce s-au deschis interioarele restaurantelor, au început să vină grupuri organizate de la companii, atrase de faptul că aici e o locație izolată, au foarte mult spațiu unde să-și desfășoare activitățile, fac plimbări cu barca, concursuri de caiac, de pescuit, ies pe malul mării etc.", a afirmat șefa Green Village.
CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dragoș Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, printre puținii antreprenori din turism cu rezerve de cash, se aliază cu proprietarul City Grill pentru un lanț de restaurante, pregătind și o rețea de mici hoteluriEa a adăugat că turiștii corporate au început să vină de la jumătatea lunii septembrie și că pentru octombrie rezervările sunt deja la nivelul anului trecut. De asemenea, sunt solicitări din partea companiilor și pentru noiembrie.
"Tarifele pentru această toamnă sunt la același nivel sau puțin mai mici decât în toamna anului trecut, iar acest lucru nu are legătură cu pandemia, ci cu strategia noastră de a coborâ puțin prețurile în extrasezon și a le crește ușor în vârf de sezon", a precizat Liliana Șmira.
Green Village este clasificat la patru stele și are 220 de locuri de cazare dipuse pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați.