Consiliul Județean Iași anunță construirea unui Parc Industrial la Pașcani

Consiliul Județean Iași anunță construirea unui Parc Industrial la Pașcani
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2024

Un parc industrial întins pe o suprafață de 65 de hectare va fi construit la Pașcani, la intersecția viitoarelor autostrăzi A7 și A8, președintele Consiliului Județean Iași Costel Alexe precizând că pentru municipiul Pașcani nu au existat niciodată perspective atât de bune pentru dezvoltare.

Președintele CJ Iași Costel Alexe a semnat vineri, la sediul Primăriei Pașcani, contractul pentru întocmirea Planului Urbanistic Zonal la viitorul Parc Industrial Pașcani, proiectul fiind realizat de către Consiliul Județean Iași și Primăria Pașcani.

Urmărește-ne și pe Google News
Autoritățile britanice au închis o platformă online aflată în spatele unei fraude la nivel global CITEȘTE ȘI Autoritățile britanice au închis o platformă online aflată în spatele unei fraude la nivel global
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

„Ne-am asumat construirea acestui Parc Industrial la Pașcani, ca unul dintre obiectivele principale pentru dezvoltarea economiei locale. Acest proiect poziționat strategic la intersecția autostrăzilor A7 și A8, pentru o mai bună accesibilitate. Pe o suprafață totală de apoximativ 65 de hectare din suburbia Sodomeni vom crea o zonă industrială, un instrument pentru impulsionarea mediului de afaceri județean și local, crearea de noi locuri de muncă, creșterea gradului de competitivitate economică și atragerea de noi resurse pentru Pașcani. Continuăm parteneriatul dintre Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Pașcani pentru a susține ritmul de creștere pe care îl au municipiul și comunele învecinate. Pentru Pașcani nu au existat nicicând perspective atât de bune”, a declarat președintele CJ Iași Costel Alexe.

La rândul său, primarul Marius Pintilie a adăugat că realizarea unui parc industrial la Pașcani este o veste bună pentru comunitate, scrie News.ro.

”Suntem deteminați să realizăm un Parc Industrial mare la Pașcani, care se află strategic la intersecția a două autostrăzi, A7 și A8. Acest parc va aduce prosperitate pentru municipiul Pașcani”, a declarat edilul Pașcaniului, Marius Pintilie.

Consiliul Județean Iași intenționează să deschisă mai multe parcuri industriale în județul Iași. Un parc industrial ar urma să fie inaugurat în acest an în localitatea Lețcani, în timp ce proiecte similare vor fi realizate în localitățile Holboca și Dumești.

viewscnt
Afla mai multe despre
pascani
parc industrial