VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă Romania – Manager comercial Hampton by Hilton Cluj-Napoca: Mizăm pe creșterea orașului Cluj-Napoca ca destinație de city break. Dezvoltarea orașului contribuie semnificativ

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă Romania – Manager comercial Hampton by Hilton Cluj-Napoca: Mizăm pe creșterea orașului Cluj-Napoca ca destinație de city break. Dezvoltarea orașului contribuie semnificativ
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2024

În ultimii ani, orașul Cluj-Napoca s-a dezvoltat semnificativ ca destinație de city break, festivalurile de muzică, moștenirea culturală și istorică și experiențele gastronomice având o contribuție majoră în acest sens, spune, la emisiunea (Re)Descoperă Romania de la PROFIT NEWS TV, Irina Sburlea, manager comercial Hampton by Hilton Cluj-Napoca.

„Și noi mizăm pe creșterea orașului Cluj-Napoca ca și o destinație de city break. Am observat o dezvoltare în ultimii ani în acest sens, mai ales din perspectiva festivalurilor și a evenimentelor culturale și sociale care se desfășoară aici. Toți clienții care își doresc să vină în Cluj-Napoca într-un city break sau ca și scop de leisure au în vedere și festivalurile de muzică.

Însă, aș sublinia și importanța moștenirii culturale și istorice ale orașului și, în ultimul timp, am observat ca o tendință globală a turiștilor de leisure experiențele gastronomice și dorința de a experimenta gastronomia locală.

Urmărește-ne și pe Google News

Pe lângă acestea, cred că și dezvoltarea orașului, cum ar fi inaugurarea noului terminal al Aeroportului Cluj-Napoca, activitățile făcute pentru sustenabilitate, modernizarea străzilor centrale, pistele de biciclete și existența scuterelor și a trotinetelor electrice contribuie semnificativ la dezvoltarea destinației ca și punct pentru un city break”, spune aceasta.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Ioana Prândurel, Casa Paleologu: Ne interesează foarte mult followership-ul, care nu e o temă de discuție foarte des abordată. E vorba despre arta de a fi un follower CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Ioana Prândurel, Casa Paleologu: Ne interesează foarte mult followership-ul, care nu e o temă de discuție foarte des abordată. E vorba despre arta de a fi un follower

Pentru atragerea turiștilor, hotelul Hampton by Hilton Cluj-Napoca a încheiat diverse parteneriate cu punctele de atracție locale și oferă diverse pachete turistice acestora, precum bilete la muzee sau la diferite concerte.

„Ce mai folosim noi este și fidelizarea clienților și includerea lor în programul nostru de loialitate, prin care ei au acces la tarife speciale și pot ajunge la diferite categorii de membrii care să le ofere beneficii suplimentare, cum ar fi upgrade la o camera mai mare, early check-in, check-out gratuite”, precizează Irina Sburlea.

Iar pentru turiștii care călătoresc în familie, dar și pentru cupluri, Hampton by Hilton Cluj-Napoca a creat programe speciale, personalizate nevoilor lor.

„Pentru a atrage segmentul de turiști care călătoresc în familie avem family experience, o exeriență specială pentru ei prin care le oferim o primire personalizată, o scrisoare cu tot felul de activități și locuri pe care le pot vizita și cu copii și un cadou, și avem și o zonă specială la mic dejun care e destinată lor. Încercăm să creștem pe această parte și să le oferim o experiență specială turiștilor care călătoresc în familie.

Pentru turiștii care călătoresc în cuplu, încercăm să promăvăm camerele cu vedere frumoasă asupra orașului, prin parteneriate cu influenceri și promovare mai extinsă pe social media”, mai spune aceasta.

viewscnt
Afla mai multe despre
irina sburlea
hampton by hilton cluj-napoca