VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Alexandru Mihai, Nordis Group: E o perioadă foarte bună să cumperi. Peste jumătate din weekend-urile de până acum au fost sold out

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Alexandru Mihai, Nordis Group: E o perioadă foarte bună să cumperi. Peste jumătate din weekend-urile de până acum au fost sold out
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iul 2024

Piața imobiliară din Constanța este în continuă creștere, spune, la emisiunea (Re)Descoperă România de la PROFIT NEWS TV, Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group. Concomitent și prețurile sunt într-o continuă evoluție, în special la locuințele de pe litoral.

„Piața imobiliară din Constanța a înregistrat în ultimul an cea mai mare creștere a valorii proprietăților și, în același timp, apartamentele noi reușesc să se păstreze la un raport foarte bun calitate-preț, randament investițional pentru că este o cerere foarte mare. Oamenii vor să- și cumpere case de vacanță, dar nu doar pentru ei, ci și pentru închiriere hotelieră. Și noi ne-am concentrat foarte mult pe mărirea perioadei în care poți să închiriezi, adică am dus sezonul de la 3-4 luni la 12 luni”, spune acesta.

De altfel, continuă el, cumpărătorii au devenit și mai educați în ceea ce privește alegerea unei locuințe, fie pentru uz personal, fie pentru a o folosi în regim de închiriere.

Urmărește-ne și pe Google News

„Au nevoie să le oferi mai multe decât acum 10-15 ani. În momentul de față, cel mai mult la o investiție la mare se uită la facilitățile pe care le oferi, pe lângă acea proprietate”, subliniază Alexandru Mihai, adăugând că Nordis Mamaia a fost gândit în așa fel încât să răspundă cerințelor și nevoilor consumatorilor.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia oferă clienților săi diverse facilități pe întreaga durată a anului, de la piscine interioare, restaurant, cafenele, magazine de lux, spa, săli de conferințe, dar și multe altele.

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă Romania – Manager comercial Hampton by Hilton Cluj-Napoca: Mizăm pe creșterea orașului Cluj-Napoca ca destinație de city break. Dezvoltarea orașului contribuie semnificativ CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă Romania – Manager comercial Hampton by Hilton Cluj-Napoca: Mizăm pe creșterea orașului Cluj-Napoca ca destinație de city break. Dezvoltarea orașului contribuie semnificativ

Hotelul Nordis Mamaia a fost inaugurat la finalul anului trecut, în regim de soft opening, iar de 1 mai a avut deschiderea oficială.

„Peste jumătate din weekend-urile de până acum au fost sold out. Avem o ocupare bună și în timpul săptămânii. Am avut încasări record în perioada festivalului Neversea de 160.000 de euro. Foarte mulți oameni importanți au stat la noi.

Și ne gândim acum să facem cât mai multe evenimente, inclusiv pentru extra sezon. Estimăm oricum o ocupare foarte bună și în extra sezon. Avem deja camere rezervate pentru septembrie și început de octombrie.

În următoarea perioadă vom pregăti și plaja Nordis și vom deschide mai multe camere de hotel și facilități”, precizează Alexandru Mihai.

Interesul pentru locuințele oferite și Nordis Mamaia, dar și pentru camerele de hotel, este în continuă creștere, mai adaugă acesta.

„E încă o perioadă foarte bună să cumperi pentru că lucrurile se dezvoltă în Mamaia Nord și în următorii 5-10 ani prețurile se vor aprecia”, afirmă el.

viewscnt
Afla mai multe despre
alexandru mihai
nordis group