PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Ioana Prândurel, Casa Paleologu: Ne interesează foarte mult followership-ul, care nu e o temă de discuție foarte des abordată. E vorba despre arta de a fi un follower

PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Ioana Prândurel, Casa Paleologu: Ne interesează foarte mult followership-ul, care nu e o temă de discuție foarte des abordată. E vorba despre arta de a fi un follower
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 07:38

Cu o istorie de aproape un secol, Casa Paleologu a rămas până în ziua de astăzi un loc despre și pentru educație.

„A fost foarte facil să creăm un spațiu dedicat educației în casa asta în care s-au întâmplat mereu lucruri care țin de educație. Și atunci, a fost foarte simplu să ne gândim că putem dedica acest spațiu celor care vor să învețe, să afle cât mai multe lucruri despre istorie, artă, diplomație, retorică și care sunt însetați de cunoaștere”, spune, la emisiunea (Re)Descoperă România de la PROFIT NEWS TV, Ioana Prândurel, co-fondator Casa Paleologu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Cursurile Casei Paleologu sunt destinate atât adulților, cât și copiilor și adolescenților.

„Pot fi orice fel de oameni și persoane care lucrează în sistem privat, din orice domeniu”, spune aceasta.

„Cel mai accesat curs este cel de retorică, dar și cel de istorie este destul de accesat. Cursurile de retorică aduc cei mai mulți oameni din toate tipurile de public pe care le-am avut”, adaugă antreprenorul.

PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Mădălina Sumedrea, fondator Casa Matteo: Cea mai mare provocare pentru un astfel de business este sezonalitatea CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Mădălina Sumedrea, fondator Casa Matteo: Cea mai mare provocare pentru un astfel de business este sezonalitatea

Cursurile Casei Paleologu se adresează și segmentului corporate.

„Am descoperit și un public format din grupe de oameni din companii, care își doreau să vină împreună cu colegii lor sau să mergem noi la ei la birou și să ținem cursuri. Am început să facem retorica pentru anumite tipuri de profesii, precum medicină, arhitectură, finanțe.

Ulterior, am lansat un program de leadership si followership. Ne interesează foarte mult followership-ul, pentru că am descoperit că nu e o temă de discuție foarte des abordată în spațiul nostru corporate. E vorba despre arta de a susține un lider, de a fi un follower, e vorba de echipe de oameni de fapt, care urmează lideri prin munca pe care o fac”, precizează Ioana Prândurel.

Casa Paleologu organizează cursuri și în alte regiuni ale țării, în orașe precum Bacău, Cluj, Iași, dar și în afara României.

viewscnt
Afla mai multe despre
ioana prândurel
casa paleologu