Tranzacție - Distribuitor român de inputuri agricole, cumpărat de o corporație japoneză

Tranzacție - Distribuitor român de inputuri agricole, cumpărat de o corporație japoneză
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2024

Grupul japonez Sumitomo a achiziționat Naturevo, distribuitor român de inputuri agricole, prin firma Alcedo, cumpărată în 2011.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Naturevo, cu vânzări de 43 milioane euro și 122 angajați, este un distribuitor de inputuri agricole înființat în 1999 în România, având astăzi colaborări cu aproximativ 1.500 de fermieri în toată țara.

FOTO Hagi anunță pentru hotelul Iaki cele mai mari afaceri de la lansare CITEȘTE ȘI FOTO Hagi anunță pentru hotelul Iaki cele mai mari afaceri de la lansare

Grupul Sumitomo Corporation este implicat în afaceri legate de produse agrochimice de mai bine de 40 de ani. În prezent este implicat în importul, exportul și distribuția de materiale agricole în aproximativ 40 de țări din întreaga lume.

În 2011, Sumitomo Corporation a achiziționat Alcedo, distribuitor de materiale agricole din România.

FOTO Începe montarea de cișmele noi, cu adăpătoare pentru animale, în parcurile bucureștene CITEȘTE ȘI FOTO Începe montarea de cișmele noi, cu adăpătoare pentru animale, în parcurile bucureștene

Alcedo, cu vânzări de 177 milioane euro și 331 angajați, lucrează pentru aproximativ o treime din fermierii de pe piața românească, fiind cel mai mare distribuitor de produse pentru protecția plantelor și de semințe din România și unul dintre principalii jucători pe piața de distribuție de îngrășăminte.

Compania deține silozuri în Oltenița, Roman, Carei, Corabia și Carani (Timiș).

viewscnt
Afla mai multe despre
naturevo
alcedo
japonez