Spectral Mobilă continuă extinderea

Spectral Mobilă continuă extinderea
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2024

Spectral Mobilă a inaugurat, în Miercurea-Ciuc, al 37-lea magazin. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

“Am reușit să inaugurăm magazinul Spectral Mobilă din Miercurea Ciuc, primul din județul Harghita. Pentru no,i acoperirea unei zone în care nu eram prezenți este un motiv de satisfacție în plus deoarece ne dorim să ajungem cu magazine fizice cât mai aproape de toți potențialii noștri clienți. Continuăm să investim în extinderea rețelei Spectral Mobilă si vor urma deschideri de noi magazine și în alte județe în care nu suntem prezenți, cum ar fi Bihor sau Bistrița-Năsăud.” a declarat Dan Dodiță, director executiv.

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 450 mp și a necesitat o investiție totală de 250.000 de euro.

Scandal legat de Casa Louis Vuitton: \ CITEȘTE ȘI Scandal legat de Casa Louis Vuitton: "Folosește cămăși inspirate de portul popular românesc fără menționarea originii și fără acord". Mesaj trimis de mii de persoane

Recent, compania a început construcția unui centru logistic format din 6 hale, cu o suprafață totală de depozitare de peste 3.500 metri pătrați. Investiția în noua locație va ajunge la 8,5 milioane de lei, iar 6,5 milioane provin dintr-un credit obținut de la UniCredit Bank. Centrul logistic este amplasat în apropierea fabricii pe care compania o deține în Tutova, județul Vaslui, iar după finalizarea lucrărilor, amplasamentul pe care va funcționa fabrica va depăși 37.000 metri pătrați.

Spectral Mobila SA deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad.

Spectral Mobila SA a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri netă de 5,8 milioane de euro, în creștere cu 16% față de cea din 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
spectral mobilă
mobila
magazin