Cîțu: Restaurantele care au tot personalul vaccinat ar putea funcționa la capacitate redusă, fără legătură cu rata de infectare

Cîțu: Restaurantele care au tot personalul vaccinat ar putea funcționa la capacitate redusă, fără legătură cu rata de infectare
scris 19 apr 2021

Guvernul discută cu reprezentanții industriei HoReCa ca firmele din domeniu care au tot personalul vaccinat să aibă un statut special, fără a mai fi supuse restricțiilor luate în raport cu rata de infectare a populației cu Covid-19, a anunțat premierul Cîțu.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)
Urmărește-ne și pe Google News

Astfel, restaurantele ar putea funcționa la o capacitate redusă și în interior, indiferent de incidența infectărilor, a precizat Florin Cîțu la Digi24.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Prim-ministrul a subliniat însă că este vorba de o propunere încă în discuție cu industria HoReCa.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Cîțu a dat asigurări, din nou, că pentru angajații marilor companii Guvernul poate organiza centre de vaccinare în cadrul acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
resturante
personal
vaccinat
incidenta
infectare
guvern
citu
horeca