FOTO Eden Capital Development dezvoltă un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului

FOTO Eden Capital Development dezvoltă un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2024

Eden Capital Development anunță în mod oficial Cortina Elysium, cel mai nou proiect rezidențial din portofoliu, și dă start vânzărilor de apartamente. Proiectul este într-un nivel avansat de construire și are ca termen de finalizare a doua jumătate a anului 2026.

Cortina Elysium este amplasat în nordul Bucureștiului, în apropierea Pădurii Băneasa.

FOTO Proiect imobiliar de 1 miliard de euro în București CITEȘTE ȘI FOTO Proiect imobiliar de 1 miliard de euro în București
Urmărește-ne și pe Google News

Cu o valoare totală estimată la 130.000.000 euro, proiectul include 303 apartamente distribuite pe 11 etaje. Suprafața totală construită desfășurată a proiectului va fi de peste 65.000 mp, din care suprafața supraterană ocupă 49.370 mp. Ansamblul este dezvoltat  pe un teren cu o suprafață de 15.108 mp, care cuprinde 5.500 mp spații verzi.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

FOTO Eden Capital Development dezvoltă un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului


Proiectul este dezvoltat integral din resurse proprii de capital. FOTO VGP extinde spațiile din VGP Park Brașov CITEȘTE ȘI FOTO VGP extinde spațiile din VGP Park Brașov

Proiectul Cortina Elysium a obținut autorizația de construire în 2023, iar lucrările sunt în plină desfășurare, structura fiind deja la etajul 4. 

Eden Capital Development, o companie cu capital integral românesc, activează pe piața rezidențială din București din 2009. Sub egida Cortina, compania are un portofoliu de șase ansambluri rezidențiale finalizate, în curs de dezvoltare și planificate: Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina 126, Cortina Elysium și Cortina Forest. 

FOTO Eden Capital Development dezvoltă un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului

Eden Capital Development este deținută de Dan Liviu Marius (70%) și de Abu Lail Akram (30%).

În luna mai 2023, Eden Capital Development a cumpărat participația pe care soția europarlamentarului Rareș Bogdan o avea într-o firmă ce pregătește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial premium lângă Școala Franceză din nordul Bucureștiului, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

VW Group, scădere a profitului operațional.\ CITEȘTE ȘI VW Group, scădere a profitului operațional."Este sub ambițiile noastre."

Eden Capital Development pregătește un turn cu 18 etaje și peste 200 de apartamente pe un teren cumpărat la licitație de la fostul distribuitor Piritex și amplasat la capătul autostrăzii A3 din nordul Capitalei.

În 2020, Eden Capital Development a cumpărat, la licitație, mai multe terenuri, comasate acum într-un lot cu o suprafață de circa 3 hectare de pe strada Erou Iancu Nicolae nr. 10, la un preț de peste 7 milioane de euro, în cadrul procedurii de insolvență a firmei Ager Leasing, loturile fiind grevate anterior de o ipotecă de rang I în favoarea BCR, arată documentele analizate de Profit.ro.

Terenul este amplasat peste drum de școala privată Little London, fondată de fostul tenisman Florin Segărceanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
eden capital development
apartamente