CTP își întărește echipa de management din România

CTP își întărește echipa de management din România

Ionuț Puiu, Director Construcții CTP

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2024

CTP, dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice, întărește echipa de management din România prin numirea lui Ionuț Puiu în funcția de Director Construcții. Cu această mișcare strategică, CTP își reafirmă angajamentul de a-și extinde portofoliul în România, care va depăși anul acesta borna de 3 milioane mp.

După o pauză de trei ani în care a acceptat o nouă provocare, Ionuț Puiu se întoarce la CTP, preluând acum rolul de Director de Construcții. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie
Consiliul Concurenței analizează piața imobiliară din București CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței analizează piața imobiliară din București

Recent, CTP a semnat cu Globalworth pentru achiziția a 270.000 mp GLA și 30 ha teren în șase locații cheie din România. Tranzacția, evaluată la circa 170 de milioane de euro, a fost anunțată anterior de Profit.ro și este una dintre cele mai mari din sectorul industrial al pieței imobiliare locale.

Cu un portofoliu care acoperă deja 2,9 milioane de metri pătrați de depozite modern, CTP România este pregătit pentru extindere în continuare, beneficiind de o bancă terenuri de peste 3,5 milioane de metri pătrați, în diverse orașe. Compania are în dezvoltare peste 200.000 de metri pătrați de spații industriale și logistice în Arad, București, Brașov și Sibiu, cu planuri pentru dezvoltări suplimentare pe tot parcursul anului 2024. Acest lucru evidențiază potențialul semnificativ al României în sectorul industrial și logistic.

CTP deține în prezent un portofoliu de peste 2,9 milioane de metri pătrați în România, care se întind de la București la Timișoara, Oradea, Cluj și Brașov, fiind capabile să găzduiască facilități de producție, logistică și alte industrii cheie precum retail și industria auto.

HARTĂ Două sate din România unde prețurile caselor sunt mai mari decât în București. Zona periurbană a devenit o alternativă tentantă pentru cumpărătorii din marile orașe CITEȘTE ȘI HARTĂ Două sate din România unde prețurile caselor sunt mai mari decât în București. Zona periurbană a devenit o alternativă tentantă pentru cumpărătorii din marile orașe

CTP a fost fondată în 1998 de Remon Vos, Eddy Maas și Johan Brakema. În 2019, Remon Vos a devenit unicul acționar al CTP și în 2021 a listat compania la bursa din Amsterdam unde a ajuns la o capitalizare de 6,6 miliarde de euro. Participația de circa 75% pe care o mai deține în cadrul CTP i-a conferit lui Remon Vos locul 5 în topul celor mai bogați olandezi, cu o avere estimată la 4,4 miliarde de euro de publicația Quote 500.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
ionuț puiu