Versiunile de business ale ChatGPT au peste un milion de utilizatori

Versiunile de business ale ChatGPT au peste un milion de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 sep 2024

În plină campanie de atragere a unor noi finanțări, OpenAI anunță că versiunea de ChatGPT dedicată instituțiilor a trecut de un milion de utilizatori.

Pentru a ajunge la această cifră rotundă, compania condusă de Sam Altman a făcut un mic artificiu, punând la un loc atât utilizatorii de business, cât și pe cei din educație.

Urmărește-ne și pe Google News

Practic, compania a adunat utilizatorii avuți de trei servicii diferite - ChatGPT Team, ChatGPT Enterprise (ambele pentru business) și ChatGPT Edu (dedicat utilizatorilor din educație).

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Microsoft anunță un nou eveniment de AI CITEȘTE ȘI Microsoft anunță un nou eveniment de AI

Toate cele trei servicii sunt disponibile pe baza unui abonament lunar, ceea este important pentru companie, care dorește să arate investitorilor că deja are surse clar stabilite de venituri.

OpenAI nu spune câte companii îi folosesc serviciile pe bază de abonament, cifra indicând doar numărul total de utilizatorii, în condițiile în care unele firme pot înrola și sute angajați.

În aprilie, la anunțul anterior făcut de companie, fără a include utilizatorii ChatGPT Edu, versiunile corporale de ChatGPT aveau 600.000 de utilizatori.

În prezent, OpenAI se află în negocieri pentru atragerea unor noi finanțări. Conform unor surse, printre cei interesați să investească în dezvoltatorul ChatGPT se numără Nvidia și Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt business
educație