Asus a prezentat mai multe laptopuri Copilot+ PC

Asus a prezentat mai multe laptopuri Copilot+ PC
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 sep 2024

La IFA 2024, Asus a venit cu mai multe laptopuri Copilot+ PC, unele dotate cu procesoare Intel Lunar Lake, iar altele cu Qualcomm Snapdragon X Plus.

Dintre acestea se remarcă Zenbook S14 (1.400 de dolari), un laptop ușor, cu ecran de 14 inch, care se bazează pe un procesor Intel Core Ultra 7 și o unitate de procesare neuronală de 47 TOPS.

Urmărește-ne și pe Google News

Tot un ecran de 14 inch și același procesor Intel are și Vivobook S14 (1.000 de dolari), care are alături două convertibile, Vivobook 14 Flip și Vivobook 16 Flip, diferența dintre cele două făcându-o dimensiunea ecranului OLED.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Intel a prezentat procesoarele Core Ultra 200V CITEȘTE ȘI Intel a prezentat procesoarele Core Ultra 200V

Expertbook P5 este un alt laptop de 14 inch cu o configurație asemănătoare, iar NUC 14 Pro AI mini PC dispune de un procesor Intel Core Ultra 9 și 48 TOPS pentru funcțiile de inteligență artificială.

De partea cealaltă, Vivobook S15 și ProArt PZ13 vor veni cu procesoare Qualcomm, promițând o autonomie în jur de 20 de ore pentru 900 de dolari respectiv 1.100 de dolari.

Toate dispozitivele fac parte din programul Copilot+ PC, lansat de Microsoft anul trecut, făcând posibilă rularea locală a sarcinilor de AI.

viewscnt
Afla mai multe despre
asus
laptopuri
copilot+ pc
inteligență artificială